Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barel nafte 90dolara a ovdje idalje 3KM gorivo Kakva kradja jbte
Unesite u Klix pretragu rijec npr benzin i naci cete clanke iz 2018 da je gorivo skocilo na 2KM i komentare naroda koji ne zna kako ce prezivjet gorivo od 2KM. Eo sad islo i do 3.80KM
Zasto ne pojeftine busevi, taksisti, hrana, svi su se pravdali da su poskupili zbog goriva? Sta je sad problem da se snize cijene kad se snizila i cijena goriva?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato Hifa krade koliko može, ne bi babi svome spustili cijenu.
Neki dan ja gledam ovu aplikaciju, bukvalno u cijelom mom gradu cijene goriva imaju onu zelenu strelicu znaci u padu su, samo kod hife stoji crvena strelica tj u porastu su.
Unesite u Klix pretragu rijec npr benzin i naci cete clanke iz 2018 da je gorivo skocilo na 2KM i komentare naroda koji ne zna kako ce prezivjet gorivo od 2KM. Eo sad islo i do 3.80KM
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj tojota aygo trosi ko upaljac.
Naše naftaše ne zanima to sto je barel 90 dolara… imaju zalihe kada cijene padaju, a kada poskupi barel zaliha nema
Barel isti kao kad je gorivo bilo 2.06 a gledaj sad, opada puževom brzinom po 5 feninga u 5 dana, mamu vam hbm kapitalisticku pohlepnu!!!!
Koliko ste puta do sada govorili o padu cijena, trebala je biti cijena sada 2,5KM.
Dizel, Bošnjačka sveta voda
U neumu dizel danas 3.31....
Samo organizovano pravit bojkot pumpi, ici malo pjehe,ne vozat auto sa svaku sitnicu, kad im.padne promjet moraju.i skinut cijenu derivata.
1 dolar je danas 1 euro.. nije isto kao prije nekoliko godina kad je dolar bio daleko slabiji
Drago mi je što opada. Ali ovo je vještačko poskupljivanje i pojeftinjenje. Neko se uveliko igra sa ljudima.
zanimljivo mi je, kada se u rasponu od 3s jedva spusti 15kf pisete tri clanka u 7 dana. A kada su gorivo poskupljivali svakog dana, tada ste sutili.
Pala cijena dizela cak 15 pfeninga😀😀😀,sad je samo 3,20KM.Kad bude pala na 2 KM onda se javite.
Ako nastave ovako, umazićemo se bgmi
3 KM je PRESKUPA cijena za litar dizela! Logicniji naslov bi bio: "Cijene goriva i dalje visoke"
cekaju da skoci nafta za par dolara da ne spustaju ispod 3km stop prevarama
Cijena skocila za 7 dana za marku a sad pada po 10 pfeninga. 😆