Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa mafijozom Bajrom sto je Poljsko meso prikazivao kao domace ? Naravno ,dao koji milioncic mita pa se sve zataskalo ;)
Drug Bajra je mesna industrija najjaca na balkanu a to sto su ljudi inace ljubomorne na uspjeh a posebno bosnjaka je druga stvar.Samo napred Bajra u inat dusmanima!A sto se mesa tice najprovjerenije meso i mesnice u Bosni.Ne bacaj bombe bezveze ljudima jer veze s vezom nemas klocu jedan.
Meni mnogi bajrini proizvodi imaju lijep ukus. Imaju dobre recepture
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta kazu "nositelji evropskih vrijednosti"!? Hoce li se buniti i zaliti kao i za izvoz mlijeka!?
Ako ti se ne sviđa nosi ti europske vrijednosti s vehabijama i sarajevskim nindžetinama
@djigi_m pizda ti materina Hrvati su te i spasili da ne jedes galofag na steroidima i pijes razvodnjeno mlijeko na tabletama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
-OVAKO- je broj jedan u BiH.
Amazing! DO KAD MAGARCI IZ BOSNE NECE SHVATITI SUSTINU STVARI STO SE TICE TRGOVINE SA EU? TO PODIZANJE KVALITETE STANDARDA, TACNIJE ZAHTJEVA ZA ISTIM, TO JE ZAPRAVO INTELIGENTNA ZASTITA RADNIH MJESTA U NEKIM ZEMLJAMA EU! Pa na podrucju EU postoje proizvodi koji su 100 puta gori od bilo kojih BiH, medjutim tu caka nije zastiti potrosaca EU, pa mjesecima su ih trovali otrovnim jajima iz Holandije, tu je caka zastiti radna mjesta u EU, ne igra tu nikakvu ulogu kvalitet proizvoda.
Mjesecima su potrosace iz Njemacke, Francuske, Italije i Spanije trovali sa otrovanim jajima iz Holandije. Mjesecima je to znala holandska vlada i nista uradili nisu, nisu cak ni jaja sprijecili da ih prodaju. Ne radi se tu znaci o tome da BiH proozvodi nisu kvalitetni pa da ne mogu na trziste EU, radi se o tome da se EU zemlje na taj inteligentan nacin stite. Daju ti zahtjev za kvalitetom robe koju ne mozes ponuditi, tako su te sprijecili da izvezes robu kod njih. Inteligentna zastita!
Naravno, zato inteligentne zemlje, tacnije inteligentni politicari ne EU zemalja im inteligentno napisu, ako nam ne pustite robu na trzsite, onda cemo mi onu vasu koju vise puta vise prodajete, blokirati takodjer inteligentnim mjerama koji ce zastiti nasa radna mjesta.
Odlicno drzava nam napreduje samo tako nastavite
Jos jedan video za nasu dragu Sebiju https://youtu.be/NsIou7xKrb0
ovo je prava vijest ,Ovo je put da u narednih 10godina nasa piletina bude nezaobilazna ,Ne sto oni nas vole ,zivim gore imaju problrm sa piletinom zarazena je u cijeloj EU Pesticidima Hemiju jedu,Nasa piletina dole je haman organska ,zato Evropa Dozvoli nas izvov Ako Bogda Kada Agrokomerc ,nastavi Tamo gjde je stao prije rata A Hoce To je neminovno ,lagano neprimjetno,graditi Sistem Gigante
madi tesanj, ovako sarajevo...odakle su ova dva
pričajte šta hoćete ali ovdje moramo gospodinu Šaroviću kapu do poda.... svaka čast
Brojler na aparatima plate radnicima sa 350 idu na 270
Vegani na aparatima...
Opet seecroatistan I serbidtan prepucavaju, velika mogucnost da mi opet nadrljamo..djizzz
Nema od tog izvoza nista na berzi je cijena 1,25-1,60 svheze piletine ne mozemo mi biti konkurentni jer nemano svoju hranu
A sta su sirovine toj fabrici
Odoše nam i pilići za omladinom😀Chicken Run😀
😂
Kukurikuuuu
Dajte nam neki tekst o GRAS-U, VIK-u ili premijeru Konakoviću. Kakve su vam ovo monotone teme ?
BAJRA JE JACI OD NATO-a. Hvala lijepa,Dovidjenja prijatno.