Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno je jedino da se gradi 65km u ove 4 godine,a prije je bilo izgradjeno 37km.ukupno 102km.kako se lako spinuje
nesto mi preuzak taj tunel za evropske standarde! koliko to traka ima u jednom smjeru???? sta je sa pomocnom i sta je sa trotoarima za ljude iz odrzavanja? znaci desi se nesreca nema šanse ambulanta ili vatrogasci da pridju
"Ensad Karic i SDP platili jos neki dan banere na medijima, u kojem reklamiraju drzavnu firmu koja iskljucivo zivi od stranih kredita, cestarine i federalnih naftnih akciza"? Cak ni Djekna ne zna sta do vraga reklamiraju Karic i SDP s parama stranih kredita koje ce vracati gradjani, vjerovatno sebe, Karica i SDP. "TUZILASTVO suda BIH i POLICIJA su i danas sjedili i nista po tom pitanjju kriminala u JP Autocestama nisu uradili"?
Pogledaj ti konja ovog Karica, placa klixu i ne samo njima baner na kojem reklamira sta? Drzavnu firmu koja je zaduzena da dize kredite i da ih trosi pola na autoceste, a pola za mito, banere, proslave itd itd. STA TI KARICU PRODAJES I STA TI KARICU REKLAMIRAS NA TOM BANERU IZNAD, TACNIJE ZBOG CEGA I ASTO PORESKI I KREDITNI OBVEZNIICI JP AUTOCESTA FBIH PLACAJU TAJ BANER? REKLAMIRAS SEBE SA PARAMA KREDITNIH SREDSTAVA?
TO STO ON RADI, to je za zatvora, pa ne moze ta budala sebe reklamirati i u opste sta on gore sa onim banerom prodaje pa ima potrebu reklamirati? Prodaje strane kredite koje je sfuckao nenamjenski umjesto u autoceste?
I glupog naslova, "domace kompanije i radnici zavrsili II fazu tunela 1.Mart"? "Domace kompanije i radnici ugradili danas drsku na poklopcu za saht 113w na tunelu 1.Mart? "Domace kompanije i radnici ugradili asfalt umjesto betona kako im je naredio ODGOVORNI Ensad Karic i KONTRA EU standarda, koji ce biti ODGOVORAN u slucaju pozara i zrtava, jer je asfalt jako zapaljiv i jer tokom gorenja pusta toksicne gasove koji za kratko vrijeme dovode u opasnost sve koji se nadju u tunelu, sto se dokazalo prilikom pozara u tunelima u Francuskoj i Italiji?
Pare "Autoceste FBiH" se trose na promo tekstove i bannere da bi se za drzavne pare licno promovisali isto kao i Lijanovic.
O kakvim vi bannerima pricate? https://adblockplus.org
OPET SLIKANjA, OPET LjIGAVI OSMJESI I NEADNERTALSKE FACE KRIMINALNE PROPALE "VLASTI" I NJIHOVIH JOŠ LJIGAVIJIH POLTRONA I DUPELIZACA! PA DOKLE SE VIŠE PLANIRATE SLIKATI PO TRASI, G R O B VAS J E B O!?