Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra macke i misa. Nesto se jeste desilo da bi dosli do ove situacije, ali sam naslov me upucuje na to da pokusavaju napravit zrtvu od sebe. Naslovom upucuju na to da su kao iskljucivo onemoguceni pruzit uslugu gradjanima i kao da oni nemaju korist od ta dva radna mjesta. Interni problemi, neko nije dovoljno platio ili nesto trece...
Sto ti je dunjaluk, na kriminalni nacin je dobio Centrotrans pa je u dogovoru sa bubicom i konakovicem na kriminalan nacin dobio linije po Sarajevu, uzimajuci samo one rentabilne linije, linije koje nisu isplative ne zele da voze, takve linije prepustaju GRAS-u ili takve linije ne zeli niko da vozi, opet je to malo pa trebaju im i kiosci kako bi osim usluga prevoza prodavali novine, cigarete i ostalo, uvode 2 radna mjesta sa platom od 400 km i radnim vremenom 12 sati a unistavaju 2 radna mjesta sa normalnim radnim vremenom i normalnom platom, postavili ste upravu GRAS-a koja koci razvoj te firme kako bi unistili tu firmu a vi se prosirili i ostali bez konkurencije. Oni koji vas blokiraju s pravom to rade mada ne vjerujem da ce uspjeti jer iza vas stoji kriminalna vlada koja ima tal od vas, ima pare koje bi trebale pripasti radnicima koji rade u vasoj firmi, nadam se da ce jednog dana na vlast sjesti neko ko ce vam oduzeti tu imovinu i pohlepne glave koje niste zasluzili da nosite.
ode 450 hadzija direkt na ahiret iz meke i medine
oni na ahiret, a srbi ni u hrvatsku
Najgora kompanija i vrhunski lopovi.