Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj zasto ovaj tekst zakona. pa drzava je propala ko kauc i treba joj svaki dinar. uvest ce porez na sve moguce stvari. cekaj kad krenu po fizickim licima udarat, tek cemo onda vidjet sta je fiskalna diktatura.
MA ŠTO ĆE NAMA IZVOZ BOGA TI LJUBIM? ŠTO? 😁
operuzuj ti kladionice i naplati ono sto duguju a pusti uspjesne kompanije da izvoze i grade ovu drzavu. pokenjam ti se na SDA i minder s kojeg krojite politiku!
Kad je trebalo da se klepa po radnicima tada ste svi (poslodavci)= bili za i govorili ste tako je u evropi i da se trebamo usaglasiti sa evropom, sad kad se klepa po vama i usaglasava sa evropom onda se vi bunite i govorite to ne valja.....pa vi ste show---
momci hocel i vama odbit porez na plate posto vi te plate ne zaradjivate to sto vi primate i to je cista dobit
" Na kraju, daću si za pravo da se dotaknem ljubavi. Šta je uopće ljubav? Kako nastaje, i zbog čega, gdje se pojavljuje, i na koji način? I još hiljade pitanja mogu ti postaviti glede toga, a kakav ću odgovor dobiti? Jedni kažu da je to u srcu, drugi pominju mozak. Nakon toga, pošalju te u jednosmjernu uličicu, pa se ti čudi vlastitoj intelektualnoj nemoći zbog koje ne možeš da precizno detektiraš gdje to nastaje ljubav? I ono najbitnije, da li uopće postoji ljubav, ili je sve to produkat hemiskog laboratorija unutar tijela koji se poigrava s tvojom pameću, izvodeći raznorazne eksperimente. " Cijeli tekst pročitajte na stranici: http://istinaobogu.weebly.com/