Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ice u rs da popusi cigaru🤣🤣🤣
Debil prve klase, i klix debilni portal pa objavljuje ove gluposti
Mozda nece kafu, ali ce ic omladina u diskotekvue da cuga i puhsi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moze li neko da mi objasni zasto bi ovaj zakon bio stetan za ekonomiju? Nije donesen zakon o totalnoj zabrani pusenja nego ne mozes u objektima. Onaj ko je pusio dvije kutije pusit ce i dalje.
OPET SCHIMICCHI LESINARI REKLAMIRAJU PUSENJEE! SCHIMICHIII NE PRODAJITE RODJENU MATER!
Evo ja ću ti reći. Ako se zabrani pušenje u kafićima i sl. ja više neću sa društvom otići sjediti naveče i popiti po 10 pića najmanje, večerati i ostalo, nego ću samo otići na kafu od sat vremena. Jel to isplatnije za ugostitelje, radnike i državu nego cuclanje kafe po dva sata recimo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Et ja cu iz Tuzle otic u Zvornik da pijem kafu... pusac sam al zabrana pusenja u zatvorenom prostoru je prava stvar
Ne ulazim u kafane gdje se ne pusi.. pa dodjem da sjednem s drustvom popijem nesto zapalim cigaru i to je to... ako zabrane neidem u kafanu
Otkad ovo vazi? Idalje se pusi po tk u zatvorenim prostorima
Sram te bilo, kancerogeni lopove! Čuj, imamo 'kvalitetna rješenja'?! Pa, što se nisi zalagao za sprovođenje tih 'rješenja'? Sad bi da sabotiraš nešto najpozitivnije što se desilo unazad 20 godina. Poziv poslanicima: Nikakve amandmane na Zakon ne usvajajte! Jedino je ovaj format usklađen sa EU.
Joj Celjo jesi poglup.
Koji komad budale, mati moja sada ce bosnje ici u lukavicu da zapale cigaru, idi lijeci se idiote, hebo te onaj ko te tu postzvi
Sta hoce da kaze, da stanovnici FBiHa idu u RS da popuše?
Eto mi iz Federacije cemo otici u RS na kavu samo da bi mogli zapalit.
U Bošnjaka uvijek najviše autogolgetera, neki plaćenici, domaći izdajnici, a neki jednostavno nepismene ovce koje ništa ne kontaju
Šta sad, zbog federalnog proračuna treba više pušit?! Pušimo ga mi i ovako i onako.
Evo ga prvi javno potplačeni od strane duhanske ind...još pazi sada udara na nacionalni interes hahaha
Znas sta je reko profesor matematike Celjo:" Vazno je sta reci i ostati ziv". E moj Senade, valjas gluposti, bolje da si prozvao Obucu kako klepa pare i seme SDA, ali za to treba muda. Vajaj ti ovako nebuloze.
pravo čovjek sve kaže !
Drugim riječima, ode narod u rs da puši i da se napuši
A ne bojis se kad ti kladare rade u tvoju korist iz rs, licimuru !!! bojis se ti za svoje pare i nista vise.