Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaposljavajte idiote iz Lukavice koji su poganu razvilijali zastavu, a mi njima i njihovim porodicama g.uzice hranimo…ne idite na Jahorinu i Ravnu palninu ne finansirajte sopstvenu propast i secesionisticke ideje Dodika
Probudi se uspavani bosnjo…. Ne budi opet ‘glupo janje za klanje’…
Kako je krenulo ovo ludilo iz RS, ja ne zaposljavam ljude iz RS-a. A stalno šalju CV u potrazi za poslom. Znaju da su kod nas u Sarajevu bolje plate. Neka vam Dodik da radno mjesto i platu. Birali ste, eto vam ga.
Ne mogu da se nacudim onima koji daju posao u sarajevu nekom iz rs poslije svega, eto vam dodik nek vas placa ako ga toliko volite
Zaposli mene ako nećeš njih, ja već 2 mjeseca na birou!
Ljepota od grada, vazduh čist, nema kriminala, a stanovi jeftini. Ono, baš za poželiti
Sebe lazete
@gooUser718421 A zasto covjek ne bi otisao da kupi automobil tamo gdje je jeftiniji.Svakako ce ovdje platiti carinu i PDV.
Mene je nedavno nazvao biro i govore mi da pogledam oglase za zapošljavanje jer za moju struku "ima" posla,nazovem kad popunjena mjesta.Inače bavim se računarima i zarađujem nešto sitno na web sajtu za sada barem od roditelja da ne uzimam lovu.
Imam komšiju Srbina. Živi s nama u FBIH, zarađuje u FBIH... Dobio neke pare i otišao u Srbiju i kupio FIAT-a u fabrici u Kragujevcu. E moj Bošnjo...
Da li postoji novinar koji može objasniti šta sve ulazi pod pojam uplačenih poreza. Da razvrsta mjesto knjiženja uplata i gdje je rč konkretno uplačen. KS 140.000 zaposlenih TK 100.000. Ondos 40% za KS. Plata u KS veća 30% zbir 1,80. Kako onda u raspodjeli novca KS ima koeficient 2 i više u odnosu na TK. Da ne govorim da se god pumpalo u KS a TK ima jaču dijasporu i par milijardi koje su došle iz iraka. I danas dolaze pare od tužbi hiljadama ljudi preko 100.000 usd.
Deliću, samo jedan statistički podatak: nezaposlenost mladih u BiH je 60 %. A ove priče pričajte djeci za laku noć ;)
kae 60%, Somalija na aparatima
LAŽI ME LAŽI, TI ME LAŽEŠ NAJBOLJE!
Dosta raje je otislo vani pa ta radna mjesta popunili nezaposleni