Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto je ovoliki broj i jos vise otisao da radi u Njemacku
nazalost nije povecan broj radnika....to znaci da su ljudi u sloveniji ,austriji i njemackoj....ali to nije problem samo republike srpske....tako je sirom balkana....migracije su u modi...cak i slovenci bjeze iz slovenije...njemci bjeze u ameriku i kanadu....
@DrinskyEliminator sve ti vjerujem....ali najveca ja laz da njemci bjeze u Ameriku i kanadu. I canadu idu samo pedercine jer tamo LGBT populacija ima najveca prava....plus. U kojem to sektoru mozes porediti NJemacku s Amerikom??????Osim u vojnoj industriji!!!!! NITI U JEDNOM BRALE MOJ!!! NITI U JEDNOM!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Uspjesno zaposleni na ilegalnu baustelu Njemacka
islamski rezervat na aparatima.
Nezaposleni zaposleni u EU.
pozdravite mi prijatelje u minkenu jel je vecina osla u DE
Moram nesto reci. Radim kao podrska u Raiffaisen bank, klijentima naravno. U glavnoj banci u Sarajevu. I mnogo su kulturniji klijenti iz RS-a kad nazovu nego ove nase seljacine. Svaka druga im je, HAJ AJD JA JAH, prijatno ne znaju reci.
Posao dobili najpametniji ljudi, oni koji su skontali da ovde nema hljeba i otišli za Njemačku.
Nemojte govoriti o "smanjenju nezaposlenih" i dovoditi ljude u zabludu. Mnogi nezaposleni su otišli u Sloveniju i Njemačku. Govorite o povećanju broja zaposlenih, ako ga ima uopće.
Svi u Minhenu....
Bakire, 100000 kondoma Bakire
Od ovog broja 12500 napustilo BiH, a 19 se zaposlilo.
evo ih rade u federaciji
Oni se hvale iseljavanjem stanovnistva.
Ne mogu povjerovat da neko napusta idiličnu RS 😄
islamski rezervat na aparatima.
Hahaha, i na aparatima i na jeftinoj radnoj snazi iz manjeg BH entiteta.
Jugoslavija je bila razvijena zemlja za zemlje istocnog bloka, ali nakon demokratizacije i klerikalizacije nastade pravi ponor i pomor. Sad je Poljska, Madjarska i drugi, Amerika za ove nase bivse republike, sa tendencijom brzog zaduzivanja i zaostajanja. C. Gora je u nesto boljoj prilici izlaska iz ekonomske krize.
Po svim prognozama Poljska ce za par godina biti EU velesila..50 miliona stanovnika,jaka dijaspora prvenstveno u V.Britaniji i Njemackoj..zamisli samo koliko njihova dijaspora posalje i potrosi u Poljskoj kad u BiH godisnje 2 milijarde eura se posalje i investira iz vana .
Zašto ne pišu koliko je zaposleno osoba? Ovo je klasična manipulacijama informacijama. Od toh 12 000 njih 10.000 je otišlo iz RS-a. A sada to neko želi reći da je privreda u porastu i da su zaposlili 12.000 ljudi. To bi bilo bolje od Bakirovog plana.
Oni nemaju Baketa...
Smanjuje se broj nezaposlenih, što reče jedan stari srpski "istoričar", svi nezaposleni će pod jednu šljivu stati.