Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojoj alfi se ovo svidja :D
A tek mojoj Ladari Nivi ihhh :)
haha ok :)))
FOTO/VIDEO: Pogledajte kako izgleda zlatni "Aventador" http://goo.gl/a0DMAo
U RS već dvije-tri sedmice ima na pumpama Euro4 po cijeni 1,75 na NIS-u..
Odlično, kako sa razumio nije nigdje bilo ispod 1,80. Samo neka pada! ;)
Politika. Angloameričko-židovsko-saudijski pokušaj da se destabilišu Rusija, Iran i posljedično Assad.
mogu oni iranu samo da se sagnu budjet Irana ne zavisi iskljucivo od izvoza nafte kao sto je to kod drugih drzava..
ode benzinca kupit haha
Ruska ekonmija u minusu od sigurno 10% u 2015., Japan u recesiji, Kineska ekonomija nikad sporije nije rasla, zemlje BRICS-a sem Rusije u dugu, Argentina Bankrotirala, Eurozona u deflaciji, Grcka pred bakrotom, Njemacka ekonomija ne moze rasti brze od 1,5% radi gotovo pune zaposlenosti. Jedino SAD, Kina i Kanada od bitnijih igraca biljeze rast u 2015. Dakle: NEMA OSNOVE ZA RAST CIJENE NAFTE, pogotov ne zato sto su SAD prvi put nakon 40 godina POTPUNO NEOVISNE OD UVOZA ENERGENATA.
opet si glup, zemlje BRICS-a u dugu! pa kaže Kina 22% Brazil 64%, Indija 62% JAR 38%, tvoje perjanice SAD 105% Kanada 84% Velika Britanija 85% itd,
@Sarajevo druze ti sam sebe demantujes.. dogovori se ziv bio.. "Kineska ekonomija nikad sporije nije rasla" Demant "Jedino SAD,KINA i Kanada od bitnijih igraca biljeze rast" msm da si sam sebe nadmasio ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Taman dok ovi iz Shell-a počnu izvlačit naftu u BiH, biće skuplja :D
Toliko treba vremena da se Ruska ekonomija sravni.
Do temelja
Koja ekonomija? Ruska ekonomija je smijesna za ostale. Zasto zaboravljate da je Ruski BDP po glavi stanovnika manji od Hrvatskog???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Evo vam jedna frška špekulacija u vezi cijene nafte!