Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proizvođač sam mlijek, i ovo nije istina! I dalje imamo problem sa plasiranjem robe, zato što je lobi odradio da se uvozno prodaje vise nego naše! NE NASJEDAJTE NARODE, SPIN I PREVARA DA SE PRODA MLIJEKO I STVORI VJEŠTAČKA KRIZA!
A prije 2 dana dogovoren izvoz mlijeka u Kinu 😂😂😂
Nasi ministri trosili vrijeme sa Kinezima mlatili praznu slamu o izvozu mlijeka.To samo moze kod nas ugovarati nesto sto nemas.Oni uopste nisu upoznati sa stanjem u BiH da je stocni fond spao na nekoliko stotina krava a ne hiljada.Bitno je da oni nesto rade da se nesto desava.Samo sto to ne pali kod Kineza.Nas lopovluk balkanski.
Zivim na selu u kome ima oko 300 domacinstava.Prije pet godina svaka druga kuca je imala krave.Ja sam prodo prije godinu.Stocno hrana za krave vreca je bila 9 maraka a sad 20maraka a cijena mlijeka ostala ista.Vjerujte da sada u selu imaju samo dvije krave.Danas das 12 l mlijeka po70fen i dobijes za trud i hranu krave 8,4marke.
Hajmo sad po paketu mlijeka lagano...
Bošnjo, ba, šta ćeš bez mlijeka? Sira samog?
A juče nargilaši zapjenili kako him je svejedno što je Serbia zabranila izvoz.
Jučer kina zainteresirana za uvoz mlijeka iz bih a beć danas nestašica
Jučer kina zainteresirana za uvoz mlijeka iz bih a beć danas nestašica
Bez mlijeka se apsolutno može.
Sljedeća je nestašica vode, jer zaboga, rat je u Ukrajini, tako da su naša izvorišta presahnula. Pohlepni tajkuni, i jesmo ih zaslužili.
ka sam ja govorio da ćemo pekara po berlinu tražiti da nam hljeb ispeče bilo je za sprdačine. a vi i dalje pravte autoputeve i postavljajte šopng centre. kruna inventivnosti je da nam se još u lidl i slični natovare na leđa, bez samuništenja izgleda nema osvještenja
Trajno mlijeko nije mlijeko. Mene više brine što sad me mogu naći nigdje pravog domaćeg mlijeka.
ahahhaha ludilo. pa ci ko ovcice u kucu u sest navece zbog policijskog i sad ocekujete nesta. ovo je samo pocetak sacekajte koji mjesec vidjecete cirkusa
dokaz da smo u ratu je kupovina mlijeka u prahu,a to je izgleda neminovno
Jučer vijest, EKONOMSKA SARADNJA Kina zainteresirana za uvoz bh. mlijeka, mliječnih proizvoda, voća i vina, eto gdje nam je mlijeko.
Kratka 2 km a kratka sa mlijekom 5 km 😂