Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnalijek je privatiziran!Tih 107 miliona odose u privatne dzepove!Samo ne znam tačno kad su ga privatizirali
pa dobro kad si tako pametan što nisi kupio dionice pa posto i ti bogat...babo ti je imo certifikate...zapljuj u šake uhljupu...
Privatiziran i RADI!
Ipak je bolje da je Državno kad dobro radi u plusu i donosi profit koji ide u budzet!Ovako sve ode vanka
Šta su odavde izmuzli Bakir i Arslanagići ...???
privatna firma 100% vlasnik nedim uzunovic sa svojim.ortacima
Nema više DRŽAVNOG kapitala u firmi(čitaj SDA), a ni kleptomana ARSLANAGIĆA !!! I šta se desilo !!! BOSNALIJEK posluje normalno !!!
Moze bosnalijek i slicni. Penzici nadrogirani dosta im 300 km, dijete omladinac svaki treci rak ima, ako nema imat ce...nazalost. ovde se samo na tudjoj muci i tuzi profit ostvaruje. ♿RVI=CZR=CI♿
Svaka čast, rezultat za svaku pohvalu i respekt.
13 miliona dobiti prije oporezivanja je smijesan poslovni rezultat obzirom da se radi o farmaceutskoj industriji
pa i nije lose, s obzirom na investicije u novi pogon, kupovinu pharmameda i ulaganje u nova trzista...
@prdimahovina Kad to sve saberes ode dobit na preko 100 miliona za godinu ....
Svaka čast, Bosnalijeku na uspjehu i rastu. Zašto ne napišete na koja strana tržišta? Je li to NATO zabranio da se Rusija spominje kad se pišu pozitivne vijesti?
Lopovi SDA