Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će kurir.rs objaviti ''Teroristi iz Bosne podržavali Talibane'' hahahaha
"dok je najmanje uvezeno proizvoda iz kategorije igračke i rekviziti za društvene igre i sport – svega dva kilograma vrijedna 29 KM." Mislim da ta posiljka od va kilograma vrijedi vise od 29 KM s obzirom na vrstu agrikulture koja se prozivodi (:
Hahahah dobar dobar 😂😂
Iz Afganistana u Bosnu je uvezeno mnogo vise, nego sto smo izvezli. Doduse, to se ne biljezi u statistisckim kategorijama. Tako da i sa Afganistanom imamo deficit u spoljotrgovinskoj razmjeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izvezli smo mi vala go.no!!
Masala
Ускоро Авганистански калифат на 23%. Стижу Авганистанци, крените Бошње учити паштунски, таман да Србима вратите украдени српски језик.
Kamo srece da bilo sta sa te slike sto ste je prikazali kao ilustraciju za clanak Bosna zna i umije proizvesti. Samo dezinformisete narod.
hihihihi talibanCi
Kog boli neka stvar sta je ovih 3000 km koje smo uvezli, a pogotovo da smo od tog uvezli igracaka u vrijednosti 29 KM :D pa ebo majku novinara strucnog.
Valjda znaju da su za Amerikance izvozili tamo
Pravite nuklearni reaktor? 👍
Pa gdje bi drugo izvezli, nece valjda Svedskoj
Ma njima oružje a oni nama zauzvrat talibane maskirane u izbjelice, kakva divna simbioza
Tako treba!
"iz kategorije nuklearni reaktori" 😂😂😂😂
A šta je sa Hašiš? Ima li ko da to bilježi 😂😉
Opet Afganistan
Ljudima novac Bog postao hladno, pa cak i muslimanima u BH