Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo treba raditi , sve se na kraju isplati kad tad ! Sretno
Prije svega potrebna je volja i želja za radom,nije jednostavno voditi preduzeće a još asortiman izvoziti na tako elitna tržišta.Ti kupci žele robu"pod konac",jednostavno ne smije robi faliti"dlaka" a kada te kriterije ispuniš keš lova je na računu zagarantovana. Ovim vrijednim ljudima čestitam i neka,akoBogda "oplode"svoj kapital. Neko kaže"ima on",pa ima radeći,nije klošario po ulici i pametovao kako nije dobra država. Kada gazda firme uspostavi dobar sistem,kvalitetu i redovnu prodaju tada treba"nagraditi"radnika dobrom platom i svim ostalim beneficijama.
turski kredit + umjeće + znanje = uspješno preduzeće .... formula laka za zapamtit'
Hebi vas Bakir srbijanac brogradski
Moja firma je dobavljac ovoj firmi. Radi se o postenim i dobrim ljudima koji su sve stekli postenim radom. Nikome nista ne duguju, ni radnicima ni dobavljacima. Svaka cast i Adi i Siradju. Oni su dokaz da se posten rad isplati. Bravo, samo naprijed.
NE SMIJE SE VISE DRVO KAO SIROVINA IZVOZITI. NEGO GA PRODAVATI KAO NAMJESTAJ (GOZTOV PROIZVOD). DOSTA SU NAM ITALIJANI GLUMILI MAJSOTRE NAMJESTAJA SA NASIM DRVETOM.
Kolikoje klix.ba dobio para odSDA stranke da promovise "ekonomski napredak" za koje je"zasluzan" tatin podrumas... zasto ne pisete o propalim gigantima koje su on i otac bacili na koljenimai svojim uhljebima prodali za marku
Pored onolikog diva Krivaje koju su srusili na koljena, mi se divimo nekim patuljcima, kao da je ovo neki uspjeh
A za Sipad koji je imao ured u Americi da ne govorim
Opet Turski kredit
Cuj ovog sto prica hvala izetbegovicu haha de bgt ne seri 20 godina i kao njemu hvala da bude sad,kao on doveo turke drug nebi on doveo nikog da njemu nema u djep 20 godina narod ceka nekog da uradi nesto kako treba pogledaj druge drzave malo pa ces vidjet sta se u 20 god moze napravit ... a to sto covijek je pametan pa dobar posao napravio i izvozi to njemu svaka cast a tako sto neki hvale nase politicare to nemogu skontat ..
@emirbeg Gdje je to SDA opozicija? U Federaciji BiH? U kantonima? U općinama?
U svim kantonima osim Sarajevu, na drzavnom nivou..sve osim 4 ministra u Federaciji
Pod kojom markom se taj namjestaj prodaje, u kojim prodavnicama, itd...Ovaj artikal nista nije jasan!! a stranica im je kriza, par slicica losijeg kvaliteta i to je sve...koliko je gazda ove firme platio za ovu bezveznu reklamu?? Sve sto znas je Bosna Wood i tacka!
da je francuski namještaj u bosanskim domaćinstvima, to bi bila vijest, a ovako...