Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo nije bio sator i muzika.
Mala Dominikana na sedištu Makana Koža nežna kao guza bebina Postala je slavna, ima svog PR-a I momka sa Vračara kojeg nervira Pa je pojela aspirin da se smiri Pa popila martini da oživi Sluša "Grmi" Mili, Nucci "Bibi" Ušla u bikini samo da se snimi Pa je pojela aspirin da se smiri Pa popila martini da oživi Sluša "Grmi" Mili, Nucci "Bibi" Ušla u bikini samo da se snimi
Zaboravi reći koliko su hapili na tom mostu on i njegovi poltroni. Sve preko leđa običnog (glupog) naroda.
Lijepo je vidjeti da se zajednički grade mostovi između Srba i Hrvata.
Hocel' se zvati sestroljub?
Nisam gledao prenos,niti video snimak ovoga,ali cisto sumnjam da je Vojin rekao "Bosansku" Gradisku. Znaci,nije objektivno izvjestavanje.
Od 1 Augusta Kosovari traze Albanske tablice I documentary za Srbe. The End
Stalno prd.te o broju protjeranih Srba iz HR. Tim ljudima niko ne brani da se vrate. Mnogi to i rade. Oni koji su htjeli ti su se i vratili. Ostali zahvaljujuci HR dokumentima zive i rade sirom svijeta. Obilaze stari kraj kada mogu i sredjuju kuce. Srbija ili BiH moze nekima od njih biti dom ali domovina im je HR. Moze Bosnjak biti " sretan" u AUT,SWE,CH ili DE ali srce ne kuca isto tamo i u BiH. Ko kaze drugacije LAZE ili je tikva bez korijena.
BiH traljavo ide na evropskom putu zbog tebe ,Bakira Dragano i ostalih nekoliko hiljada pokvaranih političara.
I sta sad na kraju mosta pise na cekanju ste do boljih dana kada nam bude zafalilo para za putarine mozda vas i spojimo na hrvatski autoput
Pa moraju sto prije sa bracom da se povezu jer kada cepnemo Brcko to ce im biti glavni put.Usput ce im Slavonci lupati cvoke.
EU je pozeljna kao radno mijesto ali ni u kom slucaju ne zelimo biti dio nje.I to radimo evo skoro 30 godina.Tu smo ja i Izetbegovic slozni.Poklonite nam (ako vec trazite dacemo po 100 KM) vas glas na izborima da bi i dalje bilo tako
I šta sad? Na kraju mosta stoji THE END
Braca sa Kojima sw povezujete su vas 42 istrijebili 700 000 a 92 jos 300 000.I sada vam drago sto se povezujete. Koja idila.
Evo bas juče čitam analizu "most za most" i to na hrvatskom portalu. Zbog ovog mosta on je bio za Pelješki
Draži minje Dodik sa svojim mišljenjem nego muslimanski moji poltroni kojima je to u krvi
Lijepo je vidjeti da Srbi sa autoputa gledaju svoje kuce iz kojih je protjerano 300 000Srba.Bas imate dobro razgledanje do Lipovca.
Mi hrvati i srbi smo se u prošlosti pošteno i muški međusobno izkrokali, ali sto tako naučili lekciju, i jedni i drugi, hvala Bogu, došli pameti i sada zajedno gradimo mostove.Bosnje ko bosnje jalne ljubomorne,podmukle koje svaki tuđi uspjeh njih najviše zaboli, mogu samo kmecati i lajati. Nažalost da je tako.
nivo obrazovanja da stojis na ovom subcu i slusas sta ovaj krmac govori