Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno covjeka trci u Safet Zajko centru
srbi, i bosanski i prekodrinski, grijese ako se povedu za politikom nepristupanja eu ili nato. a ti glupa evropo davno si trebala ovo ovdje sve poprimati
U EU preko Slovenije a ne Azije . DOsta više MAle Azije, Arabije i Sibirskih stepa !
Ja sam za Bakira a vi?
U tom smislu hajmo ZAJEDNO TUŽITI Hrvatsku radi neizvšenja sudskih odluka i SPRJEČAVANJA SLOBODNE PLOVIDBE. ZAJEDNO SMO JAČI !
Jake slobodne plovidbe u jednih i drugih. Više Mađari i Srbi imaju brodova nego što će te vi imate u 100 idućih godina
Mislim da je ce EU sami sebi zajedno sa NATO-om zabiti autogol .. posto ocito je da su Bosanci i Hercegovci najvise ga popusili od ovih prepucavanja.. kada je NATO zario i palio nakon bombardovanja Srbije trebalo je zavrsiti sa integracijama BiH i sve bi bilo drugacije.. ovako se ostavilo prostora ovim bolesnicima da vode BiH u krivom smjeru .. sada je to puno teze ispraviti..
Kako NATO da natera Srbe iz RS da se izjasne da podrzavaju clanstvo BiH u NATO nakon sto su Srbi dva puta, 1995. i 1999. bombardovani od strane istog? Cime da ih nateraju?Kako?
@srboREZJasenovac Hahahahahahahahahaha.Pet kila cvaraka i tabla slanine za vas gospodine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prime meee
E moj Borute nema od toga nista nama dolazi Tajip drzati miting😂
Pa eto primite nas i rijesen problem.
ništa od tog sad će cigo erdogan da nam zaprdi kao što nam je zaprdio prije 25 godina
i ja zelim sebe vidjeti da zivim na Bahamima,ali eto.