Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da probate sa zatvaranjem granica i zabranom odlaska u inostranstvo!
Do 2022.će vam otići pola ljudi...Isto važi i za Federaciju, tj.cijelu BiH...Dok se vi dogovorite, mi ćemo da sisamo motku!!!
Da prevedemo: Dodikistanski priglupi troprstaši kradu šumu i auta, Dodikistanke idu na shopping ekskurzije u Austriju i kradu namirnice. Dok stari ojađeni i totalno nepismeni Dodikistanci sa penzijom od 180 KM ne mogu zadovoljiti dnevne nutritivne potrebe. :D
Koga ces ti zadrzati u ovoj kaljuzi, bezakonju, jadu i bjedi
Vlaški opančari jedva čekaju da crnče za 400 KM cijeli svoj radni vijek da bi poslije mogli da uživaju u peMziji od 183 KM ;) ;) ;) A i to je upitno jel kako stvari sada stoje, daj Bože da ne bude 133 KM za 10 godina ;) A eto vi možete izvesti miliciju sa pušakama nek oplete po svojim opančarima. Samo ako pređete u Federaciju IMA DA VAS NEMA!!! JASNO?
ne prdi poturice da te ne izgenocidisemo
@sterotija01 Možeš mi se sageti i glabati ga ko što ti je princeza Olivera glabala Bajazitu ;) Kao i tvoja baba sejmanu i spahiji ;) Pa si malo kivan na porijeklo JANJIČARU :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajte vi svojim putem dok sve šume niste isjekli ;)