Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zaboravimo kolosalne plate od citavih 500 KM....
ispade naljutili se mladi radi stanja u privredi
hajd nek ste sjedili
Svi ste vi preko zlocinacke SDA organizacije napredovali,kontate narod zaboravio.
Kako to, zar nije zaposleno 50 000?
100.000!!!
Zar je trebalo toliko pametnjakovica na tom skupu da zakljuce da mladi odlaze zbog loseg stanja u privredi. Ovom zakljucku bi se postidio Bil Gates.
hahaha evropski tesanj, svi palamude kako mladi odlaze a tesanj, kao jedna od najrazvijenijih opstima ima skoro najnizu prosjecu platu u fbih
Pa najveca prosjecna placa je tamo gdje je gnijezdo uhljeba, npr Sarajevske opstine! Ali, najnize place su tamo gdje se ekonomija razvija! Od nekud se mora poceti!
kakav zaključak, bravo, sve neki mudraci
Odlaze mladi ali odlazi i stara garda, maloljetni borci u ratu, odlazi ko voli uređenost sistema, ko voli asfalt bez milion zakrpljenih rupa, istaknutu vertikalnu i horizontalnu signalizaciju, ko voli policiju kao autoritet kojoj mozes reci halo lave eno lik ti šlajdra pored dječijeg vrtića, pa ga ovaj zgemba, odlazi ko voli administraciju u kojoj zavrsis sve za cca 10 minuta i pri tome ne platiš ni jedan euro