Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba, i jos vise nameta i fiskalnih racuna treba, pa necel se ovaj narod dozvati pameti a ne na izbore izadje samo 50%
vjeruj nije isto samo nek bude izlaznost 75% nista isto biti nece
primjer. Bakir je ovaj put postao predsjwdnik sa samo 11% glasova a vherovatno da je izlaznost bila veca bio bi Fahro. mozda bi bilo gore ili bolje ne.znam al znam.da Bakir ne bi bio da je izlaznost veca bila
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ali je zato daleko najsiromasnija i najnepozeljnija za ulaganje
jel se ko buni? sta hocete vi da vam s neba padne? kako vas nije sramo samo kukat? a na izbore 50% izadje samo u Njemackoj 75% ko mi gospoda neka
@alen574 To je šupljak.
U tekstu stoji: "Ekonomisti tu tezu brane činjenicom da su prosječne zarade u BiH niže 2,5 puta nego u Sloveniji, dva puta niže nego u Mađarskoj i Hrvatskoj, 30 posto niže nego u Mađarskoj, 15 posto niže nego u Rumuniji i Crnoj Gori." zarade su dva puta nize nego u Madjarskoj pa odmah u nastavku recenice opet Madjarska i da su zarade manje 30 % ??? Sta je ovdje tacno- 2 puta (200%) ili 30 %?
A śto lupate.meni uvijek ista cjena..cvaja..
BOJKOT IZBORA...prestanimo učestvovati u cirkusu zvanom IZBORI...ko ih yebbe ionako nas ne pitaju nizašta...!!!
neki dan u austriji tocio za 1,08. eh sada uzmimo u obzir prosjecnu platu u bih i prosjecnu platu u austriji, mozemo doci do zakljucka da treba strijeljati pumpadzije i politicare na najbrutalniji nacin zbog silovanja gradjana...
Cijena goriva se odlučuje po svjetskoj cijeni nafte...i nazalost uvozi se.... Zašto onda ne porediš cijenu iznajmljivanja stana u Austriji i ovdje?
@Memo1970☝️😘 komsija iznajmljuje studentima stan za 250KM po osobi. cetvorica stanuju u njemu. je li to tebi bgti jeftino?
Ali i dalje sa najjNEkvalitetnijim hoce
Napokon, Hvala Vam!!!!
Idemo u Njemačku po gorivo,tamo ce biti jeftinije definitivno
Prije usvajanja akciza već su dva puta u posljednjih par mjeseci povećavali po 15 feninga, sad plus ovih 25 - skuplje gorivo za 55 feninga, što znači da će benzin biti oko 2,15, jedva dvadesetak feninga jeftinije nego u Austriji, čije plaće su 4 puta veće nego naše. A mi... davaćemo 55 feninga više po litri goriva kako bi nam lopovi na vlasti pred izbore pokazali kako oni znaju praviti auto ceste. Usput će od toga malo otkinuti za Budžet, malo za izbornu kampanju... bagra!
Pa treba da bude skupo gorivo, visok nam standard i dobre plate.
Nema veze...bar imamo najmanje plate u regionu....stokooooooo
Nije do akciza vec budzet se ne puni kako treba i onda opet udri po gradjanima..zasto politika jednom ne zazivi na pravedan nacin da imamo veca ulaganja stranih investicija time bi dobili vise radnih mjesta naravno budzet bi se punio i mogle bi se mirovine isplatiti..
Nismo nikad ni bili, ako uzmes standard. U austriji litra 2,6 KM a kod nas 2,1 KM. A kod njih standard 3 puta veci
dizel 1.08 e benzin 1.18 e danas u austriji
neću sebi nikad oprostiti što nisam razgulio kad sam mogao ...
Sta hocete vi tornjaci. Bakir brani interese bosnja, on se boriJo za nas tamo u Beogradu, jadnik sam protiv onih katila. Mladen kaze da uinat treba postrojiti vojnike za 9.januar, on je nas, neka i treba tako. Nek brani nase srbe. Dragisa se bori da nam obezbjedi teeci entitet, nama hrvatima, tako i treba mi smo toliko ugrozeni, jadni mi nedaju nam nista. Sta bi hrvati da nema naseg skojevca Dragana. Koga briga za ostale probleme...
U Njemackoj gorivo 2.60 KM - Plata 2-3 milje eura. U Bosni gorivo 1.91 - Plata 250 - 350 eura. Logika? Ocigledno da nas jebu ovi nasi, ali s ledja - da ne vidimo.
Dizel jutros u Münchenu 1,11 e.Prosjecna neto placa u Münchenu 2680 e!Kilo gaude u Aldiju 3,80 a cajna u rewe 4,50, mlijeko 3,5 % masnoce 51 cent.Teletina s kostima 8 eura a but teleci 13 eur!
2-3 milje? Bogami peru guzice po staračkim za 600-700€
PRIKAŽI ODGOVORE (1)