Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo zamisli koje smo mi budale 109 miliona za vode i sokove, a naša voda bar 10x puta bolja i naša
neki baš zato neće... nekim je davno prestalo biti važnije šta je bolje. Valjda inat bolje hrani od hrane, šta li
problem nasih proizvoda jeste da se slabo reklamiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno BiH proizvidnja nema dobre ukusne cokolade, sto jest jest
Hula hop carape za cokoladu hahahahahahaahahhahaha majko mila
Zato samo preminger i njihova voda Lipa
Ne prdite pizduni,da nije Hr i Srb ovđe bi bila glad. Sto ste se najeli,pa bjesni.
Treba živjeti normalno i nedozvoliti da nas svrstavaju u stada. Ja pijem vodu. Ne hrvatsju vodu.. Nosim ono sto mi se sviđa. I mislim svojom glavom, ne treba mi drugi za to....
Od puno cokolade sna stolica biti tvrda!!!
Izvoze se vina iz hercegovine ali to je opet hrvatski proizvod
GradjanskaDrzava,stalno to potenciram ,ali kod dosta kupaca je mozak u leru.Od koga kupuješ,toga razvijas.Jevrej u Njujorku,upali auto,da bi kod svog Jevreja kupio 10 jaja.To je ekonomski patriotizam.
Nista high tech uvoz?
Potrošili smo 109 miliona KM na uvoz vode, a u Evropi smo osma zemlja po po broju izvorišta i zalihama pitke vode. Šta nam radi taj uvoznički lobi!! A i mi smo hajvani jer kupujemo. Prođeš pored javne česme, uđeš u prodavnicu u kupiš Janu. Koji retard moraš biti!!
Peta u svijetu,informisi se rodzak moj
Nažalost uvozi i velike količine vode iako bi taj broj trebao biti 0 budući da je pitka, bistra voda veliko bogatstvo naše zemlje po kojem je poznata.
Razumijem donekle kada kupimo hrvatsku Vegetu ili Cedevitu li Kanditovu kuhinjsku čokoladu, Franckov čaj mada je tu negdje njemački Milford, ali za sve ostalo postoji zamjena našeg ili kvalitetnijeg iz duboke EU, a ne iz periferne Mađarske, Hrvatske li Bugarske što je za istočno evropsko tržište po posebnim standardima. Ogromna je razlika između telefona iz slovenskog telekoma i mađarskog. Slovenski uvijek dobije prije update.
Treba da se prestanemo smijati ovome i ujedno da prestanemo sa kupovinom uvozne vode! Dosta je vise Jana sa porukom !! Kupuj domaće!!
šta reče, i u kro i u srb izvozimo najviše struje.... ako nam je izvoz struje za koji postoje cifre a očigledno je velika suma jer je najveća po tom pitanju, koliko onda komšije na osnovu bratskih nacionalnih interesa (čitaj, podkradanjem sopstvene države i poklanjanje kro i srb da bi se dodvorili) dobiju džabe.. uvjeren sam da nam ne plate ni trećinu. i sve dok je tako, dok pola građana države svoju državu ne voli, nego im je draža tuđa država, ti isti mi mogu podudlat.
Hrvatska ima najveci trgovinski suficit upravo s BiH, a ne mogu nas ocima gledati. Pa opet kupujte janu...
Vi ne može gledati Hrvate, a vi nas realno ne zanimate.
Na hrvate samo udarit po dzepu. Da je bio neko pametan pa na one Milanoviceve marifetluke izasao da kaze stop proizvodima iz hrvatske, vidio bi kakva bi se prica pricala.