Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sklonite se zeleni nesposobnjakovici da vam sdp pokaze kako se gradi. nista Boga mi bez crvenih. sa sda prijatelju moj federaciju nece prestici samo rs po autoputu nego i sahara.
pa jest kad skontas
ma izgradio je novalic, samo se vi ne vidite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uprava Autocesta FBiH Adnan Terzić SBB Ivica Ćurić HDZ Marin Jelčić HDZ Ministar prometa i komunikacija BiH Ismir Jusko SBB Ministar prometa i komunikacija FBiH Denis Lasić HDZ
Nemoj djecu prepadat, jaro...
sdooooo snooogooo noroooodaaa. U mandatu trotoar napravili.
meni nisu jasni glasaci SDA,oni glasaju kao da zive u Austriji ili Njemackoj,pa iz gotive glasaju za ovaj sljam,a budale nisu ni svjesne da su i oni tu,da dijele istu bijedu i jad sa ostalim gradjanima,da se i oni voze po makadamima umjesto po brzim cestama i da sve ovo sto izglasaju,pogadja i njih...bas moras biti veliki debil pa podrzavati one koji ti zagorcavaju zivot a sve zbog nekih sitnih ustupaka...prodaju se za sicu a onda ocekuju da ih neko cijeni...bas gamad
Srpska sve jača. Sarajevo sve više smrdi.
Balije samo gledaju koke , vikendice kurave i fin zivot po kafanama i fine kuce , zenama i ljubavnicama bunde ,djipove (znam da se pise dzip ) da su fini podsisani i malo bradice iz turskih serija i puno para da se ne radi i puno sminke i da imaju rahat zivot u Sarajevu i da ne vole selo i vole da laze i podmecu i uceram im do lakta
U Federaciji su ljudi okrenuti ka budućnosti. Zašto graditi skupe autoceste kada će se uskoro početi proizvoditi leteći automobili?? Moramo svi misliti unaprijed!
znate da smo dotakli dno kad nas i RS prestize, znaci nije vise albanija, moldavija, gruzija eno pretekose nas, sad je i RS, hehehe, svakim danom se vise dokazuje da bosnjaci jednostavno nisu materijal za drzavotvornost. par hrabrih momaka u tenama je unistilo par tenkova 92, i sad imamo drzavu sa koje ne znamo ni sta bi. kosovo ce za 20 godina biti njemacka za BIH.
MIRSAD HADŽIKADIĆ !!!!
Zato Federacija ima 1000 puta više džamija...
Odcijepit ce se RS a vi se zajebajite. Nije ovo dzabe. Ovo je priprema
Na traktorima, je li...!?
..ma boli vas qurac,..yebes auto-puteve...najbitnije da je Zvezda popusila 6:1 u Parizu
Sve Dodik ne valja, ako nastavi, napravit ce i Federaciji autoput.
HAHAHAHAHAA 200km autoputa pa toe yebeni 120milja AHAHAHAHAHA. ta udaljenost povezuje 2 susjedna sela u USA. AHAHAHAHHA. bogac te neyebo
uporedjujes teritoriju SAD sa BIH koja 70 puta barem manja
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = = > www.Hotmiss.top
ISLAMIZOVANI SRBI SU OD 1992. DOBILI SIGURNO OKO 50 MILIJARDI DOLARA. OD 1995. SIGURNO PREKO 20 MILIJARDI DOLARA. SAMO ZA SREBRENICU JE DOSLO, TO JEST PROSLO, PREKO MILIJARDU DOLARA. PRAVOSLAVNI SRBI, TO JEST REPUBLIKA SRPSKA, BIJEDNU CRKAVICU, KOJA NIJE VRIJEDNA NI POMENA. DANAS RS I FEDERACIJA IMAJU ISTE PLATE, RS MALO MANJE PENZIJE, STOPA NEZAPOSLENOSTI MANJA U RS, AUTOPUTA VISE U RS...... ISLAMIZOVANOM SRBINU, SAMO DA JE SADAKE, KAHVE I NARGILE.
@Vukadin Hahaha...kako si zatucan!Cuj 70 milijardi dolara.Pa ti si bolestan.To znaci da je svaki,grad i gradic u Federaciji dobio po 2 milijarde dolara.Racunajuci i Bosansko Grahovo.
@Vukadin Hahaha...kako si zatucan!Cuj 70 milijardi dolara.Pa ti si bolestan.To znaci da je svaki,grad i gradic u Federaciji dobio po 2 milijarde dolara.Racunajuci i Bosansko Grahovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako nijedan? A onaj 1km na Stupu? 😂