Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i Džumhur računat u izvoz u Srbiju? :-)
@071SA Ne razumem ovaj novobošnjački jezik... šta si hteo da kažeš? Vratio se Džumhur u Sarajevo?
@Beogradalanje Džumhur je proknjizen kao srpski re-export.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izvezli smo u 3500 mladih koji se nikad nece vratiti u bosnu. samo dođu za izbore da glasaju
@MudzahEdin10 srbija je za vas zapad
Izvoz i uvoz najbitniji pokazatelji
bijeda SRB od nas kupuje visoko kvalitetne industrijske proizvode, a izvoze nam keks i namaze, tipican dokaz da je Bosna 2x razvijenija od SRB
konju izmisljeni na bilbordu, vidis da bez srbije da bi vi crkli od gladi. Ej 15% OD SVOG IZVOZA VASEG JE ZA SRBIJU;. Pa vi balije izmisljeni na bilbordima zivite od Srba. Da nema Srba vi bi crkli od gladi, i ovako nemate ni vode ni cistog vazduha. Jadni ste skroz na skroz. Imisaljena kvazinacija na bilbordima.
@vratiosekorijenima http://rs.n1info.com/a316368/Lifestyle/Zdravlje/Zagadjenost-vazduha-u-Srbiji.html Ako niste u stanju da izmjerite zagađenost vazduha u Srbiji zbog neispravnih uređaja, to ne znači da ga nema. 5400 Srbijanaca godišnje umre od posljedica zagađenja vazduha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poštuj zakon, idi u crkvu, džamiju ili tamo gdje želiš ali nemoj da ugoržavaš i napadaš drugoga, pomozi komšiji, budi obazriv, pomozi slabijeg, ne mrzi i sve će biti bolje!
Tako je!!!
Mi njima struje 113 miliona, oni nama struje 110 miliona! Ne kontam.
MasAllah
pomaze bog, mimi
khm.. Qeen Mimi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi njima rude i sume, a oni nama keksa i hljeba
Pogledajte sta izvozimo a sta uvozimo i dovoljno ce nam biti jasno kakave potencijale imamo na balkanu. Sigurno sto se tice balkana nabogatiji smo rudama, sumama, vodom, a ni industrija nam ima velike mogucnosti. Grb Bosne za vrijeme SFRJ nije dzaba bio sa "Dimnjacima" jer je industrijiski bila najjaca republika...
@Chvila Nije bilo jacih firmi od Energoinvesta, glinica Zvornik, aluminium Mostar, zeljezara Zenica, Agrokomerca... Energoinvest je imamo 45 h8ljada zaposljenih radnika svugdje po bijelom svijetu, Agrokomerc harao Evropom sti danas nema nijedan trgovinski lanac u Evropi... Al nazalost od tih para koje su dolazile najmanje su ostajale u BiH...
Nije bejha iavezla nego RS
Klix je definitivno glup portal. Evo je vest od pre 6 dana: https://www.klix.ba/biznis/privreda/u-2017-bih-znacajno-povecala-proizvodnju-i-izvoz-ali-je-deficit-jos-uvijek-u-milijardama-km/180205035 Hoće li sada pokušaj "novinara" da vadi svaki pojedinačni podatak iz tabele i pravi novu vest od toga? Sve znamo iz vesti objavljene pre 6 dana - takozvana BIH je u Srbiju izvezla 1.157.928.000 takozvanih KM, a uvezla 2.545.462.000 takozvanih KM.
Pokrivenost uvoza izvozom sa talibanske strane - 45.5%.
@071SA Imaš i statistike FBIH - isto 50% više uvozite nego što izvozite u Srbiju, nepismena SDA talibanska evrosirotinjo smrdljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve je u bih lazna statistika....tako su lazni i ovi podatci....nesto je malo bolja statistika republike srpske..ali ne znacajno....
Nesto najgore sto jedan narod moze dozivjeti jeste to da ima Djikane kao sunarodnjake ili komsije
Tebe i slične tebi! Slažem se!
Nisi nam rekao da živiš u Republici Srpskoj, nepismena SDA talibanska evrosirotinjo?
Steta sto im otrov ne izvozimo.. genocidna gamad
Nemoj da si ljut, nepismena SDA talibanska evrosirotinjo smrdljiva. Biće bolje. :-)
Sve je napisano, samo je propušten podatak da takozvana BIH ima pokrivenost uvoza iz Srbije od 50%. :-)
@BOSNJACKIpreporod Takozvana BIH nije država, nego protektorat. Naravno da mi ne smeta sve dok je deficit na talibanskoj strani i suficit na srpskoj.
Djikanske proizvode zaobilazim rado..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)