Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podijelice bake zlatne kašike 31 decembra
Bakira i BiH za koji mjesec čekaju socijalni nemiri i protesti. Da nije bilo korone, lijepo bi raja otišla raditi u Njemačku i sretna raja i SDA, a sad EU neda BiH državljanima u EU. Također dijaspora nema para koliko je imala jer i oni gube posao u EU, Prevent kao najveći privrednik u BiH u problemima, teška vremena nam dolaze.
@Bosniankingdom19 a dodo i covke su postenjacine, ne branim baketa al ne kontam nase mozgove, odmah udri na svoje...drugi su super.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smanjite ograničenje brzine na otvorenom na 25 km/h, kupite još 8000 radara i eto 2 milijarde
Odlaze i njihovi ali s parama i imovinom negdje gdje ih neće hebavati njihove čače.Meni nikada neće biti jasno kako oni dobiju vlast,ne bi dao ni ovce da čuvaju.Izgleda da smo se upecali ko zadnji levati.Definitivno znam likove koji su se dobro uhljebili u ovakvom sistemu,imaju uredne plate od više tisuća maraka boli njih rinaka za ičim njih ništa na dotiče, oni su dio tog sistema.Gomila nepotrebnih likova.
Pa trazite od SDA, HDZ-a i SNSD-a da sad vrate malo milijardi koje su godinama uzimali i sve ce biti ok!
Tako sto će otpustiti 50% uposlenih u nerealnom sektoru, to će smanjiti troškove u administraciji! Najviše novca se troši na plaće uposlenih u administraciji države!
jos malo pa ce samoprozvani analiticar Faruk Hadzic iskakati i iz otvorene pastete..
Nema vam Dijaspore,... nek vam sada ti krezavi kvazimode sto psuju Dijasporu i Amneziju uplate te 2 milijarde u Budzet,...
Zato su oni osigurali da nitko ne može nigdje što duže i to pod izgovorom da će otvoriti granice EU građamima tek kad oni nama otvore. Kao da upravljaju Amerikom, Rusijom i Kinom zajedno, pa šalju ovima ultimatume, a ne siromaškom zemljom sa propalom ekonomijom
Tražite ih kod MDB... Kod njih su 100%!!!!!
Zna se kako. Ne kupovati sluzbena auta, a i ovo pola rasprodati. Onda ukinuti glupe entitete i kantone, organizovati BiH kao RS sa samo opstinama, i to je to... i da, ukinuti i glupe opstine kao npr. Istocni Stari Grad, Dobretici, Ravno i sl...
Kako doći do 2 milijarde. Postavi normalnog gospodina i civilizovanu osobu na čelo srpske i odma će muslimani i hrvati stati u red kao pačići. Dok je krmača i stoka vladar Srbima svi će mo se valjati u blatu od iracionalnih odluka podržanih silinom jednog divljeg krmka kojem je sveta samo njegova gujica.
U Bakirovom su džepu...
... Prestati finansirati politicke stranke!
KO NE DODJE U PETAK NA DZUMU U NEUM TAJ NIJE BOSNJACKI HADZIJA ( obavezne slike na moru u facebook-u ) ?????
Kreditni sveti gral nas ceka
Primitivcima na drzavnom nivou, bagri na federalnom nivou, hajvanima na kantonalnom nivou i seljacinama na opstinkom nivou svesti plate ne prosjecne u Bosni u Hercegovini.
@Alicante To se u ovih 30-ak godina još nije desilo, pa čisto sumnjam da će i sad. Uvijek ima MMF da pogura.
Boli me ku_ra C