Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasačko tijelo bih nema pojma šta ovo znači. glasajte i dalje po nacionalnim linijama, na kraju vas čeka zasluga, samo naprijed
Imam jedno vrlo staro vino u podrumu. Cuvam ga za trenutak kad stoka balkanska, koja je vec 20 godina u slobodnom padu, napokon spuca od tlo. Bice fenomenalno, slavicu kao sto nikad nisam slavio, mozda i zaplacem od srece. Zivim za taj trenutak. Da vidim 20 godina kriminala, fasizma i nepravde napokon da pokazu pravi efekat.
Ako ćemo pošteno govoriti, BiH nema ekonomiju.. Svi su zaposleni u institucijama, školstvu, zdravstvu, policiji, vojsci, državnim firmama-elektroprivredama, telekomima, agencijama, zavodima, političkim strankama ili su penzioneri, invalidi, udovice, socijala..... Nema tu sreće.. Za par godina i uhljebi će morati bježat odavde..
Joj lijepe slike braco draga..
Narod BiH: 🐑🐑🐑🐑
zasto
BiH ima jedan od najvećih javnih sektora u svijetu u odnosu na obim svoje ekonomije, pri čemu rashodi generalne vlade čine skoro 44 procenta BDP-a u 2016., a javna preduzeća još više povećavaju zastupljenost javnog sektora u ekonomiji.
Socijaliszička privreda RBiH je dnevno ostvarivala dobit od 80 miliona dolara, samo govori koliko je kapitalistički sistem u krizi i svjetska ekonomija.
TOOOOO....samo uzimaj dok daju,a kad nas za vrat uhvate jebali smo dadu dadini,,ovi nasi manipulanti su sebe i svoje obezbjedili vani,a ovo sto ce penzionera ostati u Drzavi,jebiga,kazu i stari su netrebaju zivjeti,,,samo naprijed,,,eto love sace godisnji odmori,,
@loptaokrugla Ne potcjenjuj penzionere i oni kroz plaćanje pdv i akcize čuvaju državu od nestanka a ima ih koliko i radno sposobnih.
Socijaliszička privreda RBiH je dnevno ostvarivala dobit od 80 miliona dolara, samo govori koliko je kapitalistički sistem u krizi i svjetska ekonomija.
--- ovim kreditom bi se smanjili financijski pritisci u srednjročnom periodu U klixu su se skrasili izgleda i propali književnivi i novnarski bardovi kao Asim spasime MEtiljević. U prevodu : Ov im krediteom se popunjava propuh u paranim entitetskim kasama dok se ne prodaju javna preduzeća kojima će se definitivno rupčage srednejročno začepit. Čitaj u narednih 8 godina. A dotle bi BAkir trebao zaposliti onih 100 000 od kojih bi se naplaćivao PDV i ostalo. Uz dvije prošle to je 10 !
bice plate :) (i penzije)