Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dobro je samo dok nije PDV za kafu veci od 17%, da mozemo ispijati kada dođu protesti
gledaj gledaj, poredimo se samo s danskom :) a što se tiče politickog ustroja tu najviše ličimo švicarskoj..
Imas 1KM a 0,80 PF pripada drzavi..
ali je tako BiH jedina zemlja gdje ljudi ne izlaze na proteste i ne prave demonstracije kada im povecavaju cijene osnovnih potrebstina...,samo kruha i igara sto bi rekli.
Mi smo posebni :( :(
Zato njihove fukare od politicara imaju platu po 2-3 000 eura, a nasi po 12-13 000 eura, da nije jadno bilo mi smijesno.. Ovo se odavno medju narodom prica, trebaju nam jeftinije namirnice koje su potrebne za zivot, a ovo ostalo ko j****
bih je crna rupa ne samo balkana nego cijele evrope i svijeta i bog je od nas digao ruke
hvala sdpu i drzavi za covjeka... Direktor Javnog preduzeća "Autoceste FBiH" Ensad Karić nije želio komentirati novonastalu aferu u Turskoj, u okviru koje je zamrznuta imovina vlasnika kompanije "Cengiz Insaat" Mehmeta Džengiza (Cengiz), čija firma u BiH gradi najvredniju dionicu autoputa dugu 20 kilometara. Vidio u medijima Upravo su Karić i premijer FBiH Nermin Nikšić (SDP) u maju 2012. godine potpisali ugovor s Mehmetom Džengizom za gradnju dionice Vlakovo - Tarčin na koridoru 5C, čija je vrijednost procijenjena na 237 miliona dolara.
Uvođenje nize stope PDV-a za odredjene namirnice bi rijesilo mnogo toga . Ali dzaba kad to ne ide na ruku foteljašima .
Pa jahta je neophodnost kao hljeb
Baška ovo za jahtu .....
bitna je konačna cijena proizvoda, a činjenica je da je ona u bosni najjeftinija. u bosni su i režije najjeftinije, ali su i najmanje plaće u bosni (gledam bosnu, hrvatsku i srbiju). na žalost broj nezaposlenih je u bosni daleko najveći i to je najveći problem.
Pa kad zakone o PDV donese ti sto imaju jahte :)
volim hrvatsku a jos vise volim BIH
Muslimani hoce da ukinu PDV i uvedu drzavne subvencije za kupovinu,Ku'rana,burki i plasticnog eksploziva! I to je njihovo pravo! :DDDDD
jesi bolesnik!
petare mrs u srbiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa je li alija pravio drzavu za sebe i svoje ljude ili ne.
nasi kad bi uveli diferenciranu stopu budzetska sisa bi bila totalno mlohava. kod nas se najvise daje za hranu nisu ni oni ludi japan najposteniji "porez na konzumaciju".