Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bosni svi koriste gorivo rafinerije brod,luka ploce i koper,svi sem gazproma stim sto na petrolovim pumpama dodaju adetive ,a sto se tice brodske rafinerije do skora su imali kontrolu i to su uspjeli ukinuti da bi mogli svasta muckati sto se kvaliteta tice .
Pa Albanci što i vi ne gurnuste plavu kovertu:( Svi znamo da nam je gorivo uglavnom smeće, sad se ovi javljaju.
PETROL ima najbolje gorivo.
Mal ne rekoh koliko je zadovoljavajuce. Kad odem u Hrvatsku pa nadalje zapadno od njihovog goriva mi se ucini da vozim drugi auto.....
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
gospodja Danijela je malo neobavestena,Srbija jedina u jEvropi obelezava nanomarkerima sve vrste goriva koje stizu na pumpe pa je svaka mahinacija iskljucena..o kakvom monitoringu ona govori?
Možda se desio simpozij o regionalnoj saradnji na poboljšanju kvaliteta goriva, no nije tačno da BIH ima kvalitetno gorivo, to je čista laž! Gorivo je puno sumpora i često ima ne dozvoljene količine vode. Lažima i podvalama se nemože beskonačno varati narod. Ja gorivo sipam u glavnom u susjednoj Hrvatskoj, jer stanujem blizu granice.
Cisto gorivo pravo nema sta, zato u VW-a mijenjamo dizne, iz PEUGOTA cupamo Fap filtere, a iz RENAULTA ERG-e ventile itd, kod nas kad se uvozi auto treba odma sve pocupat iz izduvnih sistema, bas iz razloga sto je cisto i zadovoljavajuci kvalitetno gorivo :)
Vidi se druze da ti nemas pojma o naftnim derivatima, sve benzinske ispostave narucuju i dobavljaju gorivo iz Naftnog terminala iz Luke Ploce i Rafinerije u Bosanskom Brodu, a gorivo sam uvjek tocio na OMW odnosno na sadasnjem GAZ-PROM-u ali to uopšte nema veze generalno je loše gorivo ............
Winner a kao ne trza ti nilad sa Gazpromovim gorivom? ja sam cuo drugacije od ljudi koji su sipali. ja nisam imao problema sa Energopetrolom, a jos je i domaca firma. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo opet naslov BiH i Srbija....pa boli me khurac kakvo gorivo ima Smrdija, što to ima sa nama, hebo vas oni
Ne moze, vi od nas, mi od vas, zavisite/zavisimo, ili ides iz regiona, trece nema.
Ne moze, vi od nas, mi od vas, zavisite/zavisimo, ili ides iz regiona, trece nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)