Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini oni ulazu u nase. ja nikad nisam vidio ovu vijest od mtela, ht eroneta itd. ali zato mtel vlada lagani njih zaobidje u tenderu.
i mazu tebi oci da kontas da je tako. i to prolazi
Pa m tel i eronet ulazu u svoje, nisu oni naivni ko bosnje da drugima daju vise nego svojima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li je neko dobio neki bonus ako je npr 17 godina i vise korisinik usluga BH Telecoma? Ima li kakav loyality program? Pusti startup... Lojalni kupci su bili glavni motor razvoja....
https://www.bhtelecom.ba/bonus-plus/
Svake 2 godine dobivam bonus kod produženja ugovora. Mislim da svi korisnici BHTel. uzimaju taj bonus kod produženja ugovora jedino ti i još par levata koji niste xD 17 god. pa jbt dao si BHTel cca 2000KM koje si mogao iskoristi :D Ja budala Bože dragi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
START UP,U BIH,KO NOVALIČ U SVEMIRU,PRANJE PARA.OBICNO NEKI TATIN SIN OTVORI GALERIJU,FITNES ILI SLIČNO,PA GDJE SU TE START UP KOMPANIJE,ZNA LI IKO I JEDNU...
satraće telemah..moram ih napokon pohvaliti iako su uhljebili 1500 sda neradnika
Želite napredak, razvoj, startupe? Morate prvo naučiti kako se to radi. Nije vam bilo daleko, mogli ste do Zadra 7. i 8. 9. 2021. Ove što ste pozvali i što vam sjede na konferenciji većina neće pokrenuti baš ništa. https://www.tportal.hr/biznis/clanak/poceo-infobit-shift-u-zadru-uzivo-sudjeluje-oko-3-a-iz-svijeta-ju-online-prati-jos-10-tisuca-sudionika-20210907 Da, prvo poboljšajte kvalitet usluga, prije svega interneta i moja tv.
@Popravite .. Moraš prvo s razumijevanjem pročitati post, a nakon toga na razini pristojnosti voditi konverzaciju. Ko je spomenuo Kahrimana i njegove kvalifikacije? Također, ni o SDA nije bila riječ. Pogriješio si i sa NiP, NS i SDP. Dakle, akcent ili poanta je bila na pristupu i organizaciji konferencija, kvalitetnijem pristupu mladim ljudima, poticanju inovacija i daleko većoj podršci startupovima. Infobip u ZD je naveden kao primjer uspješnosti, put i način kojim se ide.
Nakon uzimanja novca za tunel Hranjen, humanitarne akcije, sada i "start up"-i... hoće li investicije u vlastitu optiku doći na red?
Orangu
Tako ce se oprati 15 Mln KM, tako od tih para SDA finansira svoje izborne kampanije.
mtel za 3KM nudi 3 dana 30GB interneta. i ako potrošiš neće ti zguliti sav kredit koji imaš na računu, dok u bht za 3KM dobiješ 1GB 7dana.
7KM 7 DANA 25GB PLUS FACEBOOK INSTAGRAM I TIKTOK NE TROSI SAOBRACAJ - bhT
mtel 2× 3KM 60GB 6 dana
Ma sta ulazu lopovi sve, mobilni internet im je katastrofa, 2 godine placam.moj surf mi uljucili bez mog znanja i placao i kad sam trazi da mi refundiraju nista od toga, a placao sve vrijeme 2 godine 26km 6gb a imao 2gb i to mi oni sve potvrdili i kad sam trazio da mi refundiraju ne moze, pa o cemu ovaj glavati prica.
Lazes
Ode još 15 miliona državnih para podobnim SDA lopovima koje Asim pošalje.
Cuj.cudi me da ste obezbijedili stvarno sa ovakvim cijenama nine mi jasno kako?????
Daj malo mislite i na dionicare, dividenda kao socijala…
Novalić je bio prisutan na TECHLABU, veoma loša vijest.
zblonzer Evo ja ću ti dati 100% tačnu informaciju da monter u ovoj kompaniji i to ako je monter prve kategorije ( a imaju tri kategorije , od kojih su 70% njih druga i treća dakle manje plate od prve) ima platu 980 KM pod uslovom da budu 22 radna dana u mjesecu.Velika je razlika u sistematizaciji u ovoj kompaniji razlika između montera i VK radnika je 500 KM , a o inžinjerima i pravnicima da ne pričam.Dakle i u ovoj kompaniji buranija ga šipu
Monter 800 do 950, Tehnicar 950 do 1100 ... nikakva plata
Obezbjedite dobar internet mamu vam
a tunel hranjen?