Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest, a kad seljaku kazes haj pokosi ovu moju livadu i nosi travu, on kaze haj ti pokosi pa mi daj travu ... mrš
Ima hrane samo treba raditi a i drzava treba stati u njihovu zastitu.Koliko sam ja samo u toku ljeta vidio ne pokosenih polja i njiva diljem nase BIH.
drug nece niko da radi na selu svi bi u velike gradove da rade za 500km meni to nije jasno nikako
propao sam i ja tri puta, pa možete i vi..
glupani naravno da EU ne da da proizvodimo meso i mlijeko, valja nam svoju konjetinu prodat. ne nadajte se nicemu od vlade.
@sae540 To nisu krave vec mutanti koji se hrane koncentratima.Mlijeko nula kvalitet ,poslovanje u minusu ali drzava daje subvencije velike.Cekajte dok propadne domaca poljoprivreda bice hrana preskupa.
@sae540 Kontrola ali cega krave pune antibiotika a time i mlijeko.to nisu krave vec masine za proizvodnju mlijeka nakon 3 godine se raspadne i u klaonicu.Ja kupujem meso i mlijeko domace od nasih seljaka vise volim dati njima nego uvoznicima i razlika je ogromna u kvaliteti.
SRAMOTA
Treba naglasiti da će cijene skočiti i poenta je na tome. Ne može se svaki put uzdati u dobre vremenske prilike. Evo upravo i u Njemačkoj je pojačan uticaj ovih uragana što su rastjerali topao zrak po Evropi. Ljudi ne kukaju već zavrnu rukave i uvijek imaju u pripremi plan "B". Njemačka naravno pomaže ali kad bi oni kukali ko ovi naši ni Njemačka ne bi mogla izgurati sve.
Nemačka i druge evropske države, uključujući tu sve više i Srbiju, imaju sisteme navodnjavanja i ne zavise od vremenskih prilika. SDA Fekalistanci ne mogu ni vodovod u Sarajevu da oprave 30 godina, a ne da navodnjavaju livade...
Kravama se po setnim grimasama vidi da beznadežno maštaju... "Što nismo avion BH Airlines-a, pa da nas voze u Nemačku?". https://youtu.be/QwgjWOMx1UM?t=15
kravama se vidi na licu da su svjesne i nesretne u kakvoj zemlji zive i ko ih muze
A što SDA Fekalistanci ne pokušaju da pomuzu Sebiju, a daju kravama predpristupni Upitnik EU da ga prevedu? To bi mogao biti pun pogodak.
lakse im mamu da ti pomuzu, navika je cudo
Opet si promjenio profil, kurhvo 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
SDA Fekalistanci mogu, po prvi put u životu, da urade pravu stvar: pređu u vegane, a postojeće krave pošalju da čiste mine... iovako će uskoro FBIH ostati bez četvoronožne stoke, ostaće samo dvonožne stoke sitnog zuba - za izvoz, a mine će, ovim tempom, očistiti 2498. godine.
Pored onoliko pašnjaka na području od Han pjeska do Sokolca ...kod nas nema hrane za ispašu. Tužno
kako sad to, kad god slusam Novalica Zvizdica Izetbegovica ....to reforme to napredci prosperitet, kako sad ovo
Ne lupajte, nema bala nigdje uzet, naravno da je kriza, ove godine je susa skoro raspolovila sve.
Kako suša nije raspolovila sve u Srbiji? Mi imamo drugačiju klimu ovde? :-)
ne lupaj ti, u mojim štalama ima preko 300 metara sijena i niko ni ne pita da bi kupio, da je džabaluka išlo bi ko halva
iz istog razloga i natalitet opada
Konaković je, posle neuspešnog sastanka sa predstavnicima Sindikata zdravstva, primio u svoj kabinet tri krave. I krave su odbile Konakovićevu ponudu.