{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bh. proizvođači namještaja opet se predstavljaju na Sajmu u Kelnu

F
23.10.2014. u 09:18
92
14
Bh. proizvođači namještaja opet se predstavljaju na Sajmu u Kelnu
92
Bh. proizvođači namještaja opet se predstavljaju na Sajmu u Kelnu
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira i sufinansira peti zajednički nastup bh. firmi na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera IMM COLOGNE koji će biti održan od 19 do 25. januara 2015. godine u Kelnu (SR Njemačka).
Prema navodima iz Vanjskotrgovinske komore, u paviljonu Bosne i Hercegovine, površine 210 m2, izlagat će osam bh. proizvođača namještaja, i to: Babilon d.o.o. – Tuzla, Bosnian Beech Board d.o.o. – Visoko, Minalli d.o.o. – Živinice/ Sarajevo, Malagić & Divani d.o.o. – Brčko, MS & Wood d.d. – Fojnica/ Sarajevo, Petroprojekt d.o.o. – Bratunac, Praktik d.o.o. – Vogošća i Woodteam d.o.o. – Ilijaš.

Projekt dizajna i izgradnje štanda povjeren je domaćoj kompaniji U.D. BOMS-EXPO iz Zenice.

U povodu predstojećeg nastupa na IMM COLOGNE 2015, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je okupila spomenute izlagače na pripremnom sastanku gdje se raspravljalo o važnim pitanjima nastupa, odnosno konceptu nastupa, rasporedu izlagača u paviljonu, grafičkom identitetu, transportu eksponata, logističkoj podršci, te marketinškim i PR aktivnostima koje prate nastup, ističu iz Komore.

Dogovoreni su i rokovi za aktivnosti koje slijede, kako bi nastup Bosne i Hercegovine, kao i svakog izlagača, bio i ovoga puta zapažen i s konkretnim rezultatima.

Podsjećanja radi, šest mjeseci nakon nastupa na IMM COLOGNE 2014, bh. firme – učesnice ostvarile su prodaje na tržištu Njemačke i EU u ukupnoj vrijednosti višoj od 6,5 miliona KM.

Paviljon Bosne i Hercegovine ove godine bit će smješten na ”udarnoj” poziciji u hali 3.1, segment ”Global Lifestyles”, koji na jednom mjestu prezentira grupne postavke nacionalnih štandova zemalja poput Rusije, Rumunije, Estonije, Bugarske, Grčke, Indonezije, Singapura, Tajvana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: