Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo smijurija. Uradi isti posao za 50 ili 1000 km. Ista uplatica, isti proces, isto sve. Ovo kao da su dukati pa po tezini vagaju.
Sve poskupljuje, a glupi narod umjesto da se pobuni, raspreda o situaciji u Ukrajini...
Meeeeeee meeeeeee
@sslavuj A gdje se to u Sarajevu moze uplatiti racun za struju osim u Posti?.Reci da svi znamo.
NOOROOD ZNOOO
Malo im pljačke pa daj još
Pljačkaši!
Samo da im se dzepovi pune fukare!!!!!!
Super bice manje guzve
Bojkot
Najveći lopovi BiH posta to nema nigdje u Europi kao kod nas samo uzimaju pare dno dna
U pravom trenutku,pravi potez Bih poste.Bih građani će biti presretni.Crkli dabogda !
Dok god nam servisi naplacuju poziv humanitarnog broja yebo nas
Samo aplikacija HUHU sto se tiče EP računa, još ti vrate 5km na svaki račun. Nema gužve nema čekanja.
I kazniste li ih? treba da ih kaznite drakonski! sa 5 ili 10k maraka necete nista uraditi... jer to je ukalkulisani rizik!
BH Pošta pljačka bh građane! Gdje je zaštita potrošača, zar ne primaju plate da nas zaštite od ove očigledne pljačke?! Uplatnica je uplatnica, ili će poštanski šalteraš/šalteruša na leđima nositi protuvrijednost u kovanicama do primaoca novca?! Ovo je zahebavanje građana i hhebanje u zdrav mozak!
A ovi što se lože na online bankarstvo su uglavnom oni koji se oduševljavaju svim tupavim trendovima (bezizražajnom modom Zare, kloniranom planetarnom obućom Deichmanna itd), pa naravno i neispitanim opasnim genskim tretmanom! Nisu u stanju sagledati da online plaćanje: dovodi do veće ovisnosti od kutijice (mobitel, tablet, laptop) i smanjenog kretanja i boravka među ljudima, do postepenog ukidanja banaka, raznih šaltera (veća nezaposlenost), ukidanje keša
i naravno mogućnosti da ako nisi poslušan da ti država zamrzne račun kojem ne možeš pristupiti (v. Kanadu) ili ti država traži dozu br 5 da bi na najnovijim QR-code-bankomatima došao do keša (već postavljeni u Belgiji i Francuskoj)
Kakve veze ima iznos računa sa provizijom? Cuj alo je ispod 50km onda ova cijena a ako je preko onda druga cijena. Jarane radi se o jednoj uplatnici. Da je 100 000 KM kakve veze to ima? Ovo je čista otimačina od naroda