Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za ministra Mirka Šarovića i njegovu bezgraničku i neentitetsku politku koja poznaje samo biznis, zadovoljstvo i korist. Kamo sreće da se i ostatak predstavnika Saveza za promjene ugleda na kolegu, a o ostalim koalicionim partnerima da ne govorim...
baš si me raznježio, još ću pomisliti da nas bezgranično vole
krave na aparatima al bukvalno
Pa mi nikad nismo ni imali problema sa našim mlijekom, nego uvoznim. Jer zbog damping cijena uvoznog herbicidima i hormonima zagađenog mlijeka naš poljoprivrednik nije mogao prodati bh čisto planinsko mlijeko. I sve to pod pokroviteljstvom domaćih uvoznih lobija. I sada ćemo uvoziti dva puta više mlijeka nego što ćemo izvoziti. Dakle pićemo loše zapadnoevropsko mlijeko za skupe pare, a oni će piti naše najkvalitetnije za jeftine pare. Njima naše zdravlje, nama njihova bolest.
Odlicna vijest :) Da za njima krenu i drugi proizvodi.
...Šarovića za predsjednika!!!
Znači mljekari su u EU, neka pričekaju za 50-tak godina možda pristignemo i mi ostali ...!!!
Samo jedna mljekara iz Genocidistana..
zašto nam u bingu podvaljuju mlijeko "mlijekoprodukta" iz kozarske dubice u bingo pakovanjima, pored naše sarajevske i ostalih bližih mljekara u fbih, zar smo tolike ovce
jesi ovca. to sto se prodaje mlijeko u pakovanju od binga je uobicajena praksa kod stotinu marketa sa mnogim proizvodima. u konzumu imas k+ itd... radi se o tome da bingo ili ko vec potpise ugovor sa proizvodjacem da oni odredjenu seriju pakuju pod njihovim imenom. Bingo je vjerov. dogovorio za mlijeko sa proizvodjacem mlijekoprodukt i ne vidim u cemu je tu problem. imas takvih beskonacno primjera.
@schikaria možda sam ovca, ali ne za klanje, u svakom slučaju mnogo je bližih mljekara za kupce u sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nase mlijeko je najbolje, nek i EU vidi sta je pravo mlijeko, a ne njihova vodurina
Masala,masala,otelila se šarulja
U BiH tece med i mlijeko, imamo, pcele i krave.