Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade po Sloveniji, a nisu u stanju zavrsiti ul. Dzemala Bijedića, tunel Crnaja, i dr.
Dok neko pravi svjetske vijadukte, buši kilometarske tunele, a neko nije u stanju u Sarajevu zavrsiti obicno tranvajsko stajalite koje grade vec 3 godine na Otoci. Nek'se zna ko kako radi, odnosno ne radi...
Tamo im rade najbolji radnici stručnjaci sa mehanizacijom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mudri Slovenci, nametnuli su Koper kao izvoznu luku za Bavarsku automobilsku industriju. Sada rade poboljšanje željeznice kao najjeftijeg načina prijevoza, a u tome ih posredno financijski podupire Njemačaka. Tko umije njemu dvije.
SDA , Samo Davaj Asfalta, a pare cemo uzeti skupa , koalicija Bakir- Hamed i odvratna kćerka 👍
Ih da znaju slovenci kako su se samo zajebali.
E niko nije razvuko pamet građanima kao Bevadin Hering sa tunelom Vranduk.
Zloće na aparatima.
Rade za pare a ne kod nas za havu,pitaj SDS,HDZ i SDA gdje su pare mogli bi biti svica vako smo najveca sirotinja u Evropi,Covic,Bakir i onaj traktorusta su obezbjedili unuke pa cak i njihovu djecu a mi sisamo.
Sto ti je EU....ovdje bi tako zahtjevna dionica kostala ko euro-tunel...lopovska je ovo drzava sa,sto ne reci,poganim norodom...
Hocel biti probijanja rokova, znal se ista?
Klaustrofobično
Najuhljepskija firma od mnogih
EuroAsfalt moze sve da zavrsi u EU jer ga na to tjeraju zakoni EU ali u BiH moze da "balaha" i put od 100 metara ako treba i 6 mjeseci...jer para "kaplje",zavrsi se posao kada se iskupe par masina i ljudi koji nemaju sta da rade a sankcija nema !
Nema tu veze jesmo li EU ili ne.Ima ugovor do kada treba biti završeno,svako probijanje roka idu sankcije i to je to
Asfaltna mafija..autoputevi u Bosni vec u fazi raspada nakon 2 3 godine....samo u blizini Sarajeva je uradjeno sve kako treba..ostalo kradja narodnih para...
klix komentatori, hocete li raditi ovo ? Milja je mjesecno
Hajmo Energoinvest,Aluminij nanovo.Posla ima gdje nema lopova.
Hoće li bahati direktor EA Jasmin Bučo moći iz prikrajka ugraditi svoju fiktivnu firmu PPG d.o.o.? Firma sa kapitalom od 10000KM, a opsegom djelatnosti većim nego kod Elektroprivrede i Energoinvesta zajedno.
Kod nas kineske firme nek rade haha