Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hHAHHA HAHHA HAHA smanjili zato sto ide ljeto a u septembru ce biti 50% skuplji
Fikreta za uvoznika gasa!
Znaci onih 30% poskupljenja sad smanjuju za 9 posto tj. NA 21% POSKUPLJENJE OD JANUARA 2019-e pa do danas ! ! ! Dzindicu krimosu!
Normalno da ima trend porasta potrošnje.. Ja lično imam alternativu na čvršto gorivo, ali ove godine me vlada ks podstakla da koristim plin.. Znate na koju vladu mislim, hvala i vidimo se..
Jel vazi ovo za lpg vozila
Sada kada ne radi grijanje i nije toliko bitno.
Sada ljeti će nam sa ovim sniženjem od 9posto račun umjesto 2.5 marke biti 2.23
Zimi je bila subvencija zahvaljujući staroj vladi a Vidjet ćemo sljedeću zimu šta će uraditi nova vlada a još im izbori idu , neredi će biti jer će se tada osjetiti posljedice pandemije Itd Itd
znaci nove cijene ce biti u septembru? visocije? kad krene potrosnja ...
Nobelovac Ivo Andric: „I ovdje se djelovanje islama pokazalo kao krajnje sputavajuće i neplodno.“
cijene ostaju iste za potrosace jer sad nece biti subvvencije vlade, koja je placala tu razliku od 9%
IDE GASS
Ivo Andrić kaže: “Mene također ova sredina smrada, loja, lenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Beogradu nego u Bosni.”
BH-Gas smanjuje cijenu plina. BH-Plin smanjuje cijenu gasa.
U jesu je smanjili :)