Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za lijekova vam trebalo da bog da, stoko nesposobna
Al cuj ti njih, ocekuju za svoj hrvatski ZHK oko 8 miliona eura, a kriterij je broj stanovnika. Oni imaju 4% stanovnistva cvijele FBIH i u skladu s tim im pripada cca 4 miliona eura. Al ono trazi 8. I sto je najgore dobice. A ostace zakinuti BPK, ZDK i USK.
Vamaa je malo i 600 000 000 km.
tacno me zanima sta je sa parama od akciza i koliko je prikupljeno
a onda paaaaarty
nedajte im, stoka, samo će to iskoristiti sebi za plata
Koje čeličenje
... tih famoznih 330 miliona eura, ja se nadam da će biti raspoloživi'', kaže Bevanda. Napravi se problem i onda sirotinjo vracaj pare koje nisi ni vidjela... Uvijek famozni 11., 22. ili 33 masonski brojevi u naslovima.
Kralj je bevanda
Pa ni Trumpa ne obezbijeđuju kao ove naše. Koliko li se love u BiH na tu stavku potrosi?
Ugrozeni
Lova je u sefu, na prebrojavanju
U Liśtici se rodio mali Jozo, budici ministar finansija BiH, cestitke, ziv i zdrav bio
Uhljup,najomrazeniji lik na politickoj sceni,minđuša u uhu,a preko sest banki nabro dinago
jel kupres kanton?samo onako pitam
e jes gadan braco moja