Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem da se nama iz dijaspore na granici oduzmu sve pare koje smo zeljni potrosti u svojoj domovini u kojoj nas ocigledno zbog nekog razloga ne vole i da nas odma vrate prema zemlji prebivalista. Isto tako predlazem da se zabrani dijaspori ulagati u neke poslovne aktivnosti na podruciju BiH...raja ne konta o cemu se radi ovde fakat...
treba im govno dati ..........
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!
Raja nemojte tako,valja izdrzavat djecu u Švici,svaka pomoc nasoj dijaspori je dobro dosla,ja ev upravo odo na stanicu saljem paket u Svedsku familiji,spakovo im argete,mesa,secera,brasna i ulja..tako ja jednom mjesecno posaljem paket,sta cu,moramo se pazit.
neka ba treba pomoći ljudima, "gore" se stvarno teško živi nije prijatno svaki mjesec dobiti platu šok je to
ma nemojte njima davati popust kartice... dosta sto ljudi tamo stede 10 mjeseci da bi mogli doci ovdje pa se kur_it s kojekakvim iPhoneima, Galaxyima, BMW i sl.... Pametnije da ste organizovali iftar i kupili za marku hljeb onom ko nema umjesto sto sere_te s tim kafama. FUJJJJJJ Lizite im dupe za pare!
Šta je svrha ovoga, zaista mi nije jasno?
sadaka