Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A oni zaradili milione, bravo bas ste gradjane zastitili i dan danas nas pljackaju...
Sve se fino dogovori, saceka se da profit predje kaznu nekoliko puta pa tek onda se kazni.
Pa pumpe u RS su sve pod Miletovim vlasnistvom, ne kaznjavaju oni sebe nego ogorcene radnike koji hoce platu koju uopste i ne dobijaju. Zato je Federacija ispred RS za svjetlosnu godinu
Ukinute akcize a onda povećajte kazne10x, budžet će bit na istom i puniji a građani će bar nešto osjetit. Ovako iz privatne u budžet iz budžeta privatno na kraju deri narod i haj.
grohotom se smijem, bando
Kada ćete skontati da je sve ovo uvezani, začafani krug, kazne rade namjerno jer je zarada veća od nje, dobro pumpama, dobro državi svi zadovoljni, jedino su ljudi obični to platili, oni su namagarčeni. Kada se uvede zakon da kažnjena pumpa se ne smije otvoriti narednih 6 mjeseci za kaznu, pa ćeš vidjeti onda tko će prekršiti marže, ovo je sve predstava za budale.
Kao kad bi običnom radniku iz dzepa izbio 75 feninga. Toliko im kazna potresa biznis.
Kazna u odnosu na zaradu nikakva, jedino rijesenje pored novcane kazne zapecatit i zatvoriti pumpu na neki vremenski period po procjeni malverzacije koja se napravila (7-15-30dana).
Najjača vijest iz Bosne i Hercegovine.BRAVO. Pravna država mora pokazati zube i služiti građanima kako bi ih zadržala. To je pravi vitalni nacionalni interes.💪💪💪
A zaradile 100 miliona
Smijesna kazna u odnosu na zaradu.