Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugogodišnji parazit u BHRT-u
Primitivizacija, radikalizacija i sveopća degeneracija političkog diskursa nastala pojavom NIP-a dovela je do toga da razni polusvijet, sva ta Konakovićeva "hrabra srca" i "britke sablje", sada imaju hrabrosti da otvoreno mašu sabljama iznad novinarskih glava zahtjevajući "hitne postupke".
FTV sda televizija bez uoravnog odboda posluju i pare sve njima ide..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
LOPOV!!!!!!!
Politička radikalizacija, koju je u javni prostor uvezao Elmedin Konaković, postaje svakim danom sve izraženija i opasnija jer Konakovićevo do sada nesankcionirano siledžijsko verbalno nasilje, spram bilo koga ko mu se nađe na putu, navodi i njegove sljedbenike da oponašaju svoga "prečasnog" lidera.
Također i njegov savjetnik Lejla Babović, lopova dva ne viđena!
…. fuj uzas
sto nas to ne cudi od Sda-ovaca
Samo on i Ramzan KIadirov mogu biti direktori javne televizije i biti vlasnici agencije za komunikacije a da nisu u sukobu interesa.Bravo Trojka and Forto Company!
Pacov par excellence!
Prestati plaćati pretplatu definitivno pa neka se sve ugasi
Vijest je prvi objavio njegov brat Belmin na svom Facebook profilu. „Moj brat Almin, izvršni producent najgledanijeg news programa u Americi ‘World News Tonight with David Muir’, zajedno sa timom koji predvodi, osvojio je svoj 14. Emmy u karijeri za priču ‘The Children of Auschwitz’. Svaka čast, majstore, samo je nebo granica. Preponosan sam!“ , napisao je Belmin Karamehmedović
Brat mu u Americi,u CBS-u sa ekipom novinara i tehnicara iz Sarajeva.Poslao brale Jaguara,stigao i Linkoln.Ulazi se u privatni biznisSamo kazem.
I šta ovo je kao vijest!?
Gasi taj beskorisni RTV servis koji ionako sluzi da uhljebi stranacke poslusnike ...
Valja Jaguara kupiti i puniti.Sta se čudite?
Ovaj je gori od Šojića,pehlivanski kriminalac se razbacio svuda jer glupan misli da su mu Konaković I Forto zaštita.Bit će vremena za pravde I da ove njuške završe iza rešetaka.
Svi ovi direktori i ministri prave svoje firme dok su jos na funkciji i da mogu nabaciti sebi poslove
Redovno sam ga viđao kako dođe novim, bijelim Jaguarom XF u privatnu teretanu, iza osam ujutro...kad je već bio direktor BHRT-a. A o problemima preduzeća i on sam kuka godinama. Licemjer, šminker, uhljup.. ne znam šta sve nije. Nadolmio se lijepo.
Ma ja... a mi pomislili jadan, hud sta ce sad