Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Croatissimus molim te ne bulazi sa svojom podmuklom analizom, prva stvar što bi vi uradili u svojem velekantonu je homogenizacija stanovništva u tzv.hrvatsku kulturu a izuzetno dobro znaš šta je najveći hrvatski mislilac govorio o toj kulturi. Druga stvar, stvarno misliš da Ćović koji ima veliko U na ćelu ima interes za Hrvate ako nema protukorist? I kakva je logika strpati većinu hrvatskog stanovništva u jedan kanton a druge Hrvate ostviti na milost ili ne milost drugih naroda u ostalim kantonima? Zar nije logika ekspanzije Hrvata po cijeloj Bosni normalnije rješenje? I još nešto, ako imaš domovnicu i građanin si Hrvatske zar ne bi trebao imati mogućnost da budeš biran i u njihovoj vlasti kao punopravni građanin? Ako već pričamo o reciprocitetu učešća Hrvata u vlasti i načinu na koji blokirate zemlju svojom "ugroženošću".
cekaj malo pa ovo je direktan pokusaj destabilizacije, ne igrajte se sa objavljivanjem ovakvih podataka jer koliko veceras Lemi ce biti pozvan na svoju televiziju da kaze narodu tamo da ne nasjedana provokacije. Naravno reci ce i da ce raspisati referendum tamo negdje 2055 samo ako nastave da glasaju za njega i Zeljkana. Srbuj makar i slamu jeo je direktiva ...
neka se otcijepe, bice im bolje. i nek promjenu ime u ono sto im i prilici: "republika sirotinjska" - bolje im stoji
Ko radi taj i grijesi,zato radite na meni,ja sve prastam!!
Šta kažu, ovo je onaj bolji entitet?
dodickistan na aparatima
Ma nije istina rekao je "drekavac" da je rs privredni pokretac regiona :):):) ali dok je bila 1,5 milijarda od prodaje telekoma i rafinerije :):):)