Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođe neki Košarac i kaže mora se to i to ili mi izlazimo sa sjednice i ne dolazimo više Da li ima """neki "" Bošnjo da isto tako ultimativno kaže ovo mora proći jer mi ništa nećemo podržati dok se ovo ne usvoji.
vi bi provukli gasovod pod 180 stepeni da ikako moze da se ugradite za sto vise fensi robica, krpica, torbica, dzipova koje kupujete tudjim ledjima zaradjenim parama.....
jeli vec monopol zusela,ona s 4 slova grupacija
Vidi mu glave :)
Trojka je prodala Gasovode Covicu i Dodiku
Pametan čova
eis, odgovorni za usvajanje tog zakona, prvo sto ce gledati je imal' tu njih.
A vidi ga djani😂😂
Kad vidim riječ sinergija znam odmah da ga je pisao bakalar travnickog fakulteta
Samo ludi ljudi mogu pomisliti da moze proci prijedlig zakona o plinu , da se entiteti odreknu nadleznosti u korist BiH.Ovaj Becirevic mi nije jasan ,djelovao mi je da je normalan.
Poceo misliti kao i oni..a sve zarad stolice. Mislila sam da ce Becarevic uspjeti smanjiti cijenu isporucenog plina prema siromasnim građanima. Kada ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.
Kako ce smanjiti cijenu gasa kad smo uveli sankcije rusiji. I oni ce se kao smilovati pa nam prodavati po nizoj cijeni.
Čini mi se da je ovo jedan od rijetkih ministara koji zna svoj posao, a hoće da ga smijene??