Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostaju samo glasači nacionalnih stranaka i njihove familije neka njih zaposle za 400-500 maraka da rade a ako im djeca,unuci budu ljevičari i slobodni ljudi istjeraće ih iz kuće u inostranstvo ,nacionalisti ne trpe konkurenciju
BDP je kategorija za statistiku, obican radnik od nje nema nista. Platezna moc je glavna. U SAD se sljedece godine ocekuje inflacija od oko 3 %. BiH nece biti imuna na ovo. Nafta je sada na 75 $ po barelu, do kraja godine sigurno 85 $, a po nekima i 100 $. Ne zelim da pomislim koliko ce kod nas biti litar ako kojim slucajem ode na 100 $. Tako da je prica o GDP ubleha, sve dok je prosjecna plata u realnom sektoru 350 ojri.
Danke schon SDA HDZ SNSD
s obzirom na inflaciju stvarni rast ce biti jedva primjetan, ako ga i bude
Rast BDP-A do 4% za zemlju u razvoju kao sto je BiH je zapravo stagniranje. To znači da se nikuda ne mičemo. Rast BDP-A od 5% do 8% je blagi rast ... a značajan rast je preko 8%. Stim da svijetska banka za razvoj kaze da BiH realno treba imati rast BDP-A 10%-12%...
Rast bi morao da bude minimum 5% (a pozeljno 7%) da bi se mogli necemu nadati u blizoj buducnosti.Ovo je bas slabo.
Ajde!
👏
Čim završim fakultet, uzimam svoje dijete za ruku i s mužem na aerodrom. Hvala nacionalistima i svim ostalim zaslužnim za ovo stanje.
Pa zavrsi faklultet tamo gdje namjeravas ici...idi odmah...pa pokazi svoje znanje i sposobnost na nekom fakultetu vani...a i diploma ce ti biti vrijednija ..a mozda ovdje imas besplatno skolovanje, pa se ne isplati odmah ici?
Možda ne bih ni željela ići da ne moram, možda baš doprinosim zajednici koliko god mogu i borim se za bolje sutra, otkud ti to znaš? Možda uviđam da su to nažalost samo neostvarive vizije. Samo neka je popljuvati nekog, u tome smo šampioni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)