Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušajte ovo...kažu sad za Bajram će im dati bajramluk i to na sljedeći način: platu koja je cca1000 KM će 01.08.2019.g. dobiti u iznosu od 700KM a ostatak 300KM pred Bajram. Eto provjerite je li to tako s nekim ko tamo radi.
ako je kamata 1,30 % s otplatom 30-50 godina onda mogu parirat bankama gdje zivi nasa dijaspora.
čista navlakuša da se ljudima uzmu pare. još za koju godinu kad se dijaspora malo emancipuje i skonta da nisu interesantni sa svojim automobilima neće dolaziti nikako.
@mezzii ...... ja ne dolazim tamo zadnjih 6 godina, skupo auto, nije za tih bej'ha puteva , jedino da dam Rejzu Kavazovicu zekjat haha... al' trebobi on mene da porrazi Online.