Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije 1,80 ni 195....nego 1,81 i 1,96 Zasto uporno zaboravljate napisati taj nezakoniti 1 fening.... Koliko se sjecam zabranjeno je formiranje cijena ispod najmanjeg apoena novca.
Nije mi jasno zašto su oko Trebinja i Ljubinja cijene goriva veće nego u ostatku RS-a, čak veće nego u Federaciji BiH, i to osjetno.
ja mislim da je to baš zbog dubrovnika...jer kad bi bile cijene normalne ko u slicnim gradovima u bih... pola dubrovnika bi dolazilo da tanka u trebinju! što opet za trebinje ne bi bilo loše...al mi takve pameti da su sigurno to uradili pod pritiskom dubrovčanskih vlasti!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sutra kad osvane, cijena nafte skočila za rekordnih 2 dolara po barelu, kod nas će odmah skočiti 25 feninga na pumpama.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
kada če pojeftiniti i ostale robe koje takođe rastu kada nafta poskupi
Barel stabilan k'o bankovni računi domaćih naftaša.
ja prosle sedmice u doboju nasuo dizel 1.64 KM
sutra samo ako skoci dolar vise eto kod nas poskupljenja
1.5 KM bi bilo mjera, eventualno 1KM ;-)
1.5 KM bi bilo mjera, eventualno 1KM ;-)
Ma kod nas naftasi kupili velike zalihe po skupim cjenama :)
U Doboju 1.64 a kilometar nize na Hifi 1.91.. Gdje je tu logika
Manji su državni nameti na cijene goriva u RS-u. Mislim da je na HIFI sada 1,86 KM dizel, zavisi kada potroše zalihe na kojoj pumpi.
Odnosno entitetski nameti, sorry :D