Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja korist od spiska blokiranih racuna. Oni namjerno ne placaju svoje obaveze zato i jesu blokirani. Jedan se blokira otvara se racun u drugoj banci, pa u trecoj i sve tako dok se ne iskoriste sve banke. Kad nestane novih banki onda se otvaraju nove firme na supruge, djecu, blize rodjake, i opet ne placaju obaveze, a naravno profiti se izvlace preko ''konsultantskih usluga'' na privatne racune obicno i sigurnim bankarskim lukama. Pohapsit' sve vlasnike firmi ciji su racuni blokirani duze od 6 mjeseci, a nisu sami proglasili stecaj.
blokirat mi račun, kako ću ga odblokirat, a nisam puno dužan samo 599 hiljada šta je to.
I ja ću ubrzo na ovaj spiak :( A šta ćeš ... Tako je kako je :D
Kako da ne blokiraju, kad nam je sistem čitav nakaradan. Kad su on nas 20 godina unazad pravili jad i čemer i evo, napravili su .
Ovo je zalosno
Dio smo jedinstvenog Bankarskog sistema, ništa se situacija ne razlikuje od situacije u drugim državama.
a oni majmuni naši uzimaju kredit od MMF-a i samo nas zadužuju...i znate šta će da se desi : desiće se to da će se morati prodati telekom, elektroprivreda i ostalo nekim privatnicima koji će od tog trenutka uzimati sve sebi, a nama će ostati KARA ! Od toga će profitirati pojedinci kao što su advokati kojekakvi menađeri tkz sitne duše. Narode dobri, treba ustati i sve srušiti, prestanite jesti antidepresive i biti učahureni, hajmo rušit ovo sranje
kad se proda telekom, mozda cemo konacno imati neke pogodnosti, posebno mi na pretplati, i nece nas brutalno derati i krasti... dok je firma u vecinskom drzavnom vlasnistvu, krade nas isto kao i drzava!
u svakom slucaju, konkurencije (ni trzisne utakmice) nema dok ne dodje neki privatnik u opticaj. ovako 3 teleoperatera deru na nacionalnom nivou, a korist jedino sami oni imaju...