Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lik55555555 tebi nije na um palo da si ti POSRBLJENI TURČIN 2 miliona turskih vojnika jebavali koga su htjeli i stigli, 500 godina a Turci vole puno da ebu ti samo saberi 500 godina 2 miliona vojnika čije su žene daleko i kojim se puno ebe i koji imaju pravo da ebu koga stignu i ti meni pričaš ko je od koga nastao 500 godina pomnoži 2 miliona vojnika sa dignutim kurcevima
"Srbi su vjestacka nacija koja je nastala miksom cigana, vlaha, bugarskih izbjeglica pred srednjovjekovnom kugom, cincara koji su se preselili zapadno zbog ostre zime, Turaka koji su silovali ciganke i vlahinje i par promila Slavena."
najbolje za investiranje je da maknete dodika i prestanete sanjati o referendumu
napreduje ekonomija vuku je za rep.
KLIX....stvarno me ljutite.......jebem vam sve od do
@ANTIPATICNA! Vidis! Kazem ja da mi vise nismo za ovoga!! Šta se desilo?
@Andy. Ništa.....tražim da me banuju doživotno......psujem,oni obrišu post !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ko jos hoce investirat kod djikana ?
ma dje to, bolje kod islamskih terorista i vehabija...
to je poruka da ste bijeda obicna