Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...auuuu, brate...pa "serbia" po sred trogirskog ajrdroma...sreća pa je latinični ajroplan...
...avion :)
зракоплов
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa stvarno ne mogu da vjerujem, i to bi trebali mi biti sretni sto nam nudite tu cijenu za tu destinaciju ??? e svasta... 99€ platim povratnu za Istanbul i to Turkiš eirlajnsom. i 50€ je puno za povratnu za tako kratku relaciju a reci cu samo da se do prije neki dan na jednoj stranici karta mogla kupiti i za 9.95€ - povratna za beograd :)
A gdje ima 99€ za Istanbul tokom ljeta, PA DA ODMA KUPIM KARTU ?????????????????????????????
Cekam odgovor!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne treba mi linija Sarajevo-Beograd
Joj KLITORIS.BA.....nepresušan ste izvor fakat! Pravi ste KIKS. https://www.facebook.com/kvazinovinari
Zasto ici u Beograd kad Vucic nece u Sarajevo ahhaha
JELI OVO SRPSKI AVION NASLIKAN NA TREBINJSKOM AERODROMU.....JAO ŠTO IM JE TAHAT UGODBA ETO DA JE MRKI MEDVJED ODRŽAO OBEĆANJE I SAGRADIO AERODROM U TREBINJU SAD BI MOGLI DA IZVOZE BIJELI KAMEN U BEOGRAD....
Zar neko ide u taj tamni vilajet zvani Beograd....
I ovo je kao neka posebna ponuda? Za tako kratku destinaciju povratni let ne bi trebao biti više od 50 eura. Za manje 100 eura svjetske avio kompanije lete po cijeloj Evropi.
Super, jos da mi je znati sta bih trebao da radim u Beogradu???!!!
Da vidis arhitekturu recimo prestonice Jugoslavije nekadasnje :) Ako nista drugo, ima se sta videti, pogotovo ko voli arhitekturu izmedju dva rata, ima puno monumentalnih zgrada koje su tada gradili i tako. Ima puno restorana/kafica/solidnih lokala za soping :) I vrlo je dinamican grad, ziv, nocu sve radi picerije/lokali sve. Probas domacu brzu hranu imaju odlicne lance i tako. Prosetas malo :)
@blabla Sve to mi imamo u Sarajevu koje je, ruku na srce, znatno ljepse od Beograda o cemu svjedoci i broj turista BiH metropole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebo vas beograd
Od Frankfurta do Beograde 90€ i sad mi reci da je cijena dobra.
Ako mi nadjes kartu Frankfurt - Beograd u vremenu Juni - Septembar HALAL TI VJERA. Ja letim svakog pomedeljka preko Beograda za Frankfurt i dajem GLAVU da nema karte u sezoni za 90€, mozda za 150€-180€.
Dortmund -> Tuzla 14,99€ Tuzla -> Dortmund 14,99€ wizzair (tacka) com Evo ti, cak imas od Frankfurta Hahna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radije bih od Sarajeva do Istanbula za 99eu.
Najjeftinija karta iz Sarajeva za Istanbul ljeti je oko 150€ sa Pegasusom. Za 99€ NEMA NISTA.
A zakoliko minuta,bitte...! Radio Avaz tacka net..!
...sa - bg...2 cigara duvana, oko 15-ak minuta...bilo 85-e :)
Ni da placaju!
Ne brini se, svinjama je svakako zabranjeno.
Ha ha ha.... 95€ .... Sala godine...... Niste vi dobre glave.... Nema ekonomske racunice!
Promotivna cijena?! Pa jel to ovi ahmaci u Beogradu misle da smo mi seljoberi koje će oni tako veslati - za destinaciju od 330km da im platimo 95 eura?! Pogledajte malo stranice Ryan-air-a, German Wings-a i Wizair-a, koji vas za manje para (Wizair vozi u Geteborg i Malme za 40 eura) vozi na destinacije koje su 6 i više puta dalje od Beograda.
Wizz Air leti za Geteberog za 40-60 € u jednom smjeru. U tu cijenu nisu ukljuceni prtljaga i usluga tokom leta. Prtljaga u jednom smjeru kosta 15 € u prosjeku. Za vrijeme sezone, let u jednom smjeru kosta 50-120€ sa Wizzom iz Tuzle. Povratna karta je od 100 do 240€ plus 30€ za prtljagu. Ne znam odakle vam to, da je Wizz Air tako jeftin??? Pa jest jeftin ako ides "go", bez icega.
Decko ti mi se cinis jedini glup. er srbija nije niskotarifna aviokompanija, a te koji si nabrojao su upravo to. Niko te ne tera, mada opet wizz nemas iz Sarajeva, a izbor ti je Istanbul ili Beograd za konekcije iz Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)