Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast na inicijativi. Evo mi u Hercegovini ili ovi u Dalmaciji posebni u pograničnim dijelovima ,pičimo dnevno tamo-ovamo. Mi njima na more, a oni nama u šoping u Mostar ili na planine. Još sad kad se otvori ova dionica u Augustu do Počitelja (Bivolja Polja) ovo će se intenzivirati.
imam i hrvatski ENC i nas ACC i nas uredjaj je puno bolji po meni i ranije reaguje kada prilazis rampi, ovo ce biti odlicno ako realizuju
Sta mi imamo od toga kada novinar nezna da objasni kako doci do do kupovine ili unjmljivanja ili placanja unaprijed.ono sto je receno da treba kupit tag apprat uz silnu papirologiju pa sto ce mi ti svi papiri ako sam sve vec kupio i platio .To bi bilo isto kada bi u supermarktu kupio kobasicu i pri tom morao na kasi pokazat rodni list i uvjerenje npr.o drzavljanstvu.Ako je to tako onda taj tag nema smisla a ako nije platite nekog dato napise strucno.
Komšiću i SDA ovo ne odgovara, ali ide se naprijed i za očekivati je još jaču suradnju Hrvatske i BiH.
A djaci ne mogu u istoj skoli u Federaciji posebno Skutori posebno Bosnjaci Nacelnik Stoca je odbio EU pomoc za infrastrukturu u Stocu jer u ulici gdje je trebalo da se izvode radovi sami Bosnjaci Zato mrssss sa zajednickim RFIM za Hrvatsku to treba samo Skutorima
ne placam nista jer izbjegavam staššalje kroz obicne ceste..... eto tako
Ako Bog da, do iducih izbora bice i to
Napko da mozemo nesto zajedno naprvti!?
Hrvatska i BIH zajedno mogu napraviti čuda. Pod tim ne mislim na ništa negativno. Svatko je gospodar svoje sudbine. Ali, vjerujem da je mjesto BiH u slobodnom europskom prostoru, u Schengenskog zoni i EU Bez granica i ograda. Može svatko pričati što hoće, ali Hrvatska je već pozitivno osjetila što znači slobodan protok ljudi i roba.
Super..cesto koristim autoput od Međugorja do Zagvozda i ovo će mi olakšati
🇭🇷❤️🇧🇦
Mi u TK nemamo tih problema
Joj kad bi ovo bilo, pravo dobro bi bilo
Inicijativa vrijedna hvale
Ma super. Zazvrat cemo im dati jos jedno ministarstvo
Kakav autoput,ja se vozim starom cestom do Austrije
Bravo 👏👏👏 To su konkretne stvari na kojima treba radit...
Bravo!
Gdje nestalo 8 milijardi akciza 2017-e? Gradnju puteva citavo vrijeme finansiramo od kredita.Tagujemo vam mamu lopovj