Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo država kako treba većina ovih "zvanica" bi bila u zatvoru! I tamo bi predstavljali monografiju ili memoare zvane "PRVIH 100 DANA ZATVORA"!
jao vidi brankovica. e neka si nas i ti osvjetlio svojim osmjehom. kao najbolji inzinjer u gradu nisam ni sumljo da ce biti prisutan. a jos vrti se lova sa 9 nula.. samo ti uzmi tebi niko nista nemoze.
Kad kažu da svaka država ima mafiju a da samo mafija u BiH ima svoju državu e to su ovi što nam izgradiše 100 KM autoputa u 20 godina. Krenulo je GIBRALTAR, BOSNALIJEK ..... Niije pitanje dali će već samo kad će. samo oni misle da će njih to promašiti. E bogamii neće.
Dajte i lagundziji neku nagradu bar kurac nek drzi ista u ruci
Hoćel vako onaj Bakir nazor turčin pisati o 100.000 radnih mjesta.
prvi 100 km u prvih 15 godina..
Prijatelju stari prijatelju nema ti sta ispricati , sve goli lopov pokradose milu majku.
Prvo velika glupost...mislio sam da je neka zajebancija...ali se razocarah! Za 10 godina drugi naprave cudo...mi 100 km autoputa! Pitanje, ko je napisao to, ko je stampao i koliko je to sve kostalo!!!
Žiku Zlajinog kurtona sa leptir mašnom. Karina bio i ostao i više mu odgovara prezime Konjević. On, Zlajoliki i ona braća lipicanera iz Konjica, opljačkali, zaposlili svoju raju i rodbinu na svim naplatnim rampama i pokarali sve one fufice kojim mi sada plačamo na rampama. Od Zenice do Visokog na naplatnim rade ljudi iz konjograda, a najmanje je domaćih izdajnika. Nakon bacanja para na ovu glupost, Karinović bi trebao objaviti i auto-put monografiju sa naslovom "Mojih prvih 100 zaposlenih". Dabogda na lijekove potrošili ono što su uzeli s strane.
zlatko.. sipu ga glatko :)
Kilometri se označavaju sa km, a konv marke sa KM
hebote zivot na sta oni pare troše......izdavanje hebene monografije i party ......hocel tako biti i za narednih 100 km ....za jedno 20 godina?
Vidi, vidi Gargamela, da ti nije Baki obecao mjesto, ali zasiguro ne na naplatnoj rampi! Uzmi svoje talgo vozove ( koji trunu , a poreskim parama skupo placeno ) pa se provozaj autoputem. Gargmelu nikad dosta !
Gargamel = Brankovic Pa majke ti , samo mu vidi facu, isti!
Bolji naziv je "Prvih i posljednjih 100 km". A o nonsensu izdavanja monografije o autoputu necu ni da pricam.
Ma svaka cast predobro, neki dan sam se vozio i kontam ma nije ovo za nas mi volimo rupe po putu, cim je SDP izgubio izbore a napravio onakav posao, nece ovi imbecili ni metar napraviti kao sto i nisu u proteklih 20 god.
E jeste se pretrgli :) a posebno Lagundzija samo sto ne broji kilometre i od Dodika samo da se slika :)))) polozio si sjedi 1... sacemo vidjeti ovu novu vlast hoce li oni hapsiti ili sjediti kao SDP omladina :) mada cisto sumnjam i ovi su isti sve oci su uprte u nove stranke sto dolaze DF i SBB hoce li iko krenuti muski da rijesava ove velike probleme u drzavi zatvore da puni...
kakav je ovo budalaluk, ovo Zlatko hoće reći da je nešta uradio za vrijeme vladavine
Pa pozurite malo P###a vam materina, cuj 100 KM ovo je 2015 kako vas nije sramota da vozite onakva auta po kozijim stazama ,samo se kod nas kuce prave od krova prema temelju.Za svako sluzbeno auto koje ste nabavili za svoje hemoroidne guzice mogli ste bar po 200 metara auto- puta napravit .
Troškovi izrade monografije, koja je nepotrebna, su barem par stotina hiljada maraka. Garant su najviše hajrovali Zlajoglu, bivši ministar saobrćaja, ovaj direktor. Ovoa Monografija je nepotrebna isto kao i reklame ovog preduzeća u sredstvima informisanja. Ali važno je hapiti koji milion.