Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bingo , koliko god ga neki ne voljeli , pomaze BH proizvodjace od Une do Drine , od Save do mora..
nebi ovo uzeo ni za džabe a kamoli kupio
@kikser.ba, lazes
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepa vijest! Sve cestitke i pohvale!
nebi ovo uzeo ni za džabe a kamoli kupio
Pa necete mater domacom luksijom i vesnim sapunom propirat na ruke, mozda da te dobro prakljacom istambura?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije arix tenzo..nego samo Tenzo ;)
Neka neka neka se samo proizvodnja siri.
Zamislite sada kada bi 500 000 domacinstava koliko BiH ima mjesecno kupili po jednu kutiju Tenza ;)
@yolo Bio bi sretan kada bi ti mamu i seku razvalio u gang bang akciji to bi me ispunilo kao coveka.
koliko se ja sjećam moja mati je za Arix govorila daje dobar , što bi rekle stare žene sve opere i bijeli se ......
fakat miriše bijelo
podrzite domacu ekonomiju, kao sto mi u swedskoj swi kupujemo wolwo, tako cete i wi jednog dana moci kupowati auto bh proizwodnje
Ti kao naturalizovani svedjanin kupujes Volvo... ili ti ''wolwo'' kako ga ti napisa :-D
da on bude dobar,nema veze ako je malo skuplji,jebaiga ako je i jeftiniji a moraš sasuti pola kile za jedno pranje da bi se opralo
Tokom jedne godine trošim oko dvije tone ili 2000kg praškastog detrdženta.O kvalitetu ove vrste detrdženata dobro sam upoznat . Cijene detrdženata koji se najviše koriste u BiH: ARIEL 8kg --- 23,95 KM Tide-taid 8kg ---- 21,45 KM Persil 8kg ---- 21,00 KM FAKS 9kg ---- 22,00 KM ARIX MORA IMATI BAR ISTU CIJENU KAO NAVEDENI DETRDŽENTI , DA BI BIO MASOVNIJE PRIHVAĆEN , NA TOME MORAJU DA RADE DITA I BINGO.
Dvije tone godišnje??????Bogami se i ti prljaš opasno.
Haha koja smijurija. Pa ovaj prašak je skuplji od faksa i persila koji su sami vrh. Lijepo je to što se potiče domaća proizvodnja, ali stvar je u tome što sa ovakvim nekonkurentnim cijenama sami sebe ukopavaju.
kvalitet?
U Njemackoj
Kupci će kupiti. Neki. Bar jednom. Drugi put, ee, to već je druga priča
e, to. to je naš način. na "o-ruk" se oduševimo, zapalimo pa to brzo splasne. u međuvremenu će onaj koji bude imao priliku da nešto ukrade, ukrasti, ko bude mogao nekog svog ugurati, uguraće ga, neke će i stranka dovesti i eto nama novog stečaja.
@Max_Bunker Gore-dolje. Crno-bijelo. Nema između. I svi ti, koje pominješ, igraju na tu kartu. Opaaa, veselje. U međuvremenu se vrši ugrađivanje, nečega i/ili nekoga, ooo, nekoga posebno. Ma sve tačno Max. I previše tačno, nažalost.
Ljudi prvo pogledajte slike ova kutija je od 4,5 kg a ne od 3 kg i cijena joj je 10,45 km i odmah kad dodje u Sarajevo kupiću 2 kutije Bravo DITA Tuzla
10.45 je 3 kg. Fino pise na kutiji, pogledaj slike dobro. To 4.5 kg je mašina za pranje, pa doziranje praska za mašinu od 4.5kg veša. .
HAHAHHA koji si ti odron...cuj ga kutija od 4,5 kg. Pa ovo je za Klixove best of comments....
Bingo je jedini pravi, najbolji, najpovoljniji trgovacki centar u BiH, samo sto smo mi jadnici pa mislimo da je nesto bolje u konzu ili negdje drugo, a totalno je suprotno. Samo neka se Bingo siri, sve pohvale ! Svaka cast !!!
Ipak mislim da se situacija znacajno popravila po tom pitanju. neki dan bio u DMu na koreji i preko neke stvari udjem u konzum jer je odmah pored cisto da nesto vidim. Unutra mozes lopte igrati, nema nigdje nikoga! Kad se sjetim prije se lomilo u toj radnji a sada ima vise teta na kasi i zastitara nego kupaca u cijeloj samoposluzi, dok recimo u bingu gdje je bio interex, vrvi od ljudi. Dosli smo tobe konacno, i ja mislim da ako rako nastavimo, uspjet cemo u istjerivanju konzuma kao brenda sa nasih prostora.
Džambić - patriota, a ovamo radnice dušu ispuštaju za 400 maraka mjesečno. Ahmetlić - patriote, a ovamo lobiraju da se povećaju porezi za gorivo. Ali eto, oni imaju, pa im se treba diviti i slaviti ih kao narodne heroje.
Svaka cast,kupujmo domace,nase proizvode..