Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno predlazu da se lozi nuklearni otpad ?! I ima opet da sjebu rijeku Bosnu. Ma najbolje ocerat g.vna
Onda Ploce prisvojiti BiH
Ne bi se ni poceli baviti da je u Zenici ostala i dalje nesposobno-korumpirano-seoska SDA garnitura ... Dosao je nezavisni kandidat koji kao gradonacelnik ne zavisi od stranaka amidzica i daidzica i radi za dobro grada Zenice ! FUADE NAROD JE PROGLEDAO I HVALA TI STO SI ZAUSTAVIO IZVLACENJE NOVCA IZ OPCINSKOG BUDZETA ONAKVIH UBLEHASA POPUT KELESTURE,COSICA I OSTALIH !!!
Kakav crni Fuad, obicni ublehas, Zenica nije nikad imala goreg gradonacelnika od doticnog. Vratio nas je u srednji vijek. Ublehas i prevarant.
@NicaZe032 sta je bilo bolje sa sda balijanderima na vlastima??? Sta su oni za Zenicu uradili?
Tepih boli glava
E da se bogdo bavimo samo ovakvim stvarima i da se na ovim glupim portalima samo o ekonomiji pise gdje niko nikog ne dijeli po nacionalnom ključu kad je profit u pitanju.