Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ostavit ćete 12.000 ljudi bez posla zbog vašeg ekstra profita. Svaka čast. Pitanje dana kad će u ovoj državi ostat samo budžetlije pa da vidimo onda hoćeš li imat struje i ko će ti platu zarađivat.
SDA uhljebi
Njihov problem nije Mittal i izvlacenje profita preko Luksemburga. Neka se obezbijede kako zele. Niko nije protestovao ispred Mittala nego ispred vlade i EP BiH je odgovorna za svoje obaveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA je opustošila BiH više nego Arkan i Legija zajedno...
Hraniš 12000, a termoelektrana ubija 200000...
Malo nam magle de nam još dodajte
Pali blokove i proizvodi struju. Dokel god ima potrebe i računice. Neće ove cijene biti vječno. Ošišajte kupce u izvozu maximalno. I anhavatjte ako treba i sebi para. Ali de i našoj industriji i našim domaćinstvima. Kakav Kopač* Kakva energetska zajednica? Samo proizvodi, kupci dok kupuju a kupovaće kad nema na tržištu.
Pošteno! Plati pa se klati! Indijanci kupili željezaru za marku godinama koriste najjeftiniju radnu snagu i el. energiju u Europi! Dosta je!
Dosta je! Sve na javnu kuhinju!
Probajte i to uraditi pa će te vidjet kako će te proći
Oni proizvode struju i u minusu su 27 miliona, kakav samo majstor moraš biti da to postignes...
Bilo je 80 miliona prije mjesec, kako koji dan sve manje i manje...ko da im neko veruje, mogu prikazivat šta hoće
Na slobodnom trzistu struje ima vise nego dovoljno. EP BiH nije jedini proizvodjac.
Isti taj Indijac je nekada kupovao struju sa tržišta kada je bila jeftinija a sada bi da mu država poklanja struju po nižim cijenama..
ovo ti je pričao, odeš ti u arabiju, libiju, irak i kažeš mora biti litar nafte 2,66 KM, čovjek gleda u tebe i pitate jesi ti lud, et tako i ovi naši pričaju o struju. halo mi to proizvodimo, ako imate viškove prodajte u eu po 10 puta večoj cijeni, ali za domaće tržište cijena kao i prije.
čitam komentare i rasprave. zar smo toliko glupi. globalna energetska kriza odjednom preko noći. uvode fol zelenu energiju, pa ovim tempom će potreba za el energijom biti zadovoljena iz obnovljivih izvora, možda za jedno 50 godina.
Neš mi na kilovat!
Švicarska nam ne bi bila ravna samo da imamo poštene ljude na vlasti. Pa ovi pljačkaju 30 godina i još ima svašta da se opljačka...
Raspad. Kancer je metaSDAzirao.
I on misli da će na kraju bolje proći prodajući te viskove po Evropi.Ali za Mitall je to išlo stalno a za Evropu će ići po potrebi. I oni većinom vremena imaju viskove i to baš zelene energije.
Iz BiH otislo vise od 500.000 stanovnika, Alumijij Mostar ne radi a trosio 40% ukupne proizvodnje struje… kako to da nemamo dovoljno struje?!?!?.. trebali bi imati sasvim dovoljno da se svi grijemo na struju koja je 5 puta jeftinija nego trenutno.. ali ne, EPHB duzna 500 miliona KM , Aluminij 800 miliona KM, EPBH 500.000 ali eura,… kome su duzni, ko je odgovoran, zasto?!?!… mat.er vam korumpiranu nesposobnu iditsku