Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je uspio da pobjedi ove zadnje, Trump pobjedjuje sljedece izbore bez problema.
U blizu su bili i nedostajalo je malo da Klinton pobijedi, a da joj se je ostvarilo vec bi se pokrenulo iseljavanje kolone nezaposlenih, radi programa demokrata u financiranju neradnika i samohrani majki od 16 godina starosti, pa dalje, i debelih crnkinja, koje vec reaguju da ih Tramp ubija. Bilo im je za vrijeme Obame udobnije u dobijanju besplatnih stanova i socijala, a investitori su radi velikih poreza zatvarali fabrike.
Cilj je bio od Kine napraviti potrosacko drustvo-rijeseno... sada polako vracat proizvodnju nazad u U.S.A pa u nove pobijede ;)
I am from Bosnia take me to America...
Amerika vlada svijetom
i treba ..da ne trebaju možda arapi,crnci ili neko drugo pleme
Trump na viagri :D
zaslužan je veliki manitu